Ulla 01/19

Tekijät

Ullan tekijöihin saat yhteyden heidän sähköpostinsa, bloginsa tai Ullan kautta. Jos olet rekisteröitynyt Ravelryyn, voit ottaa yhteyttä myös Ulla Knits -ryhmän kautta.

Lähetä ohjeisiin liittyvät kysymykset osoitteeseen ohjeet @ ullaneule . net

Reeta Huhtala

Reeta harrasti innokkaasti käsitöitä kouluiässä, mutta innostui erityisesti neulomisesta vasta hieman myöhemmin käsityöblogien ja neulojien verkkoyhteisön innoittamana. Nyt langat näyttävät pesiytyneen elämään pysyvästi ja Reeta etsii jatkuvasti uusia haasteita neulonnan saralla. Oman blogin perustamista Reeta harkitsee, jos sopiva, ei-allergisoiva blogikissa joskus kotiutuu.

Kirjoneuleita pakkaspäiviin »

Neulestudio »

Karoliina Härkönen-Clive

Karoliina oppi neulomaan koulussa, mutta vaikka ikä alkaa jo kolmosella ja muut neuletyöt sujuvat, ainuttakaan kokonaista sukkaparia ei ole hänen puikoiltaan syntynyt.

Pikkutyyppi »

Kirsti N.

Kirsti on neulonut ensimmäiset lapasensa jo ennen kouluun menoa. Käsityöt ovat aina olleet hänelle rakas harrastus, joten nyt hän haluaa innostaa myös nuorta polvea niiden pariin.

Mummin raitasukat »

Nele

Nele N. on savolaislähtöinen neule- ja kehruuharrastaja, joka uskoo ettei mikään tekniikka tai malli ole liian vaikea toteutettavaksi, jotkut tekniikat ja mallit vaan vaativat enemmän kestävyyttä hermoilta ja istumalihaksilta kuin toiset. Nele N. on käsityökirjojen suuri ystävä, eikä kotona olevan langan määrä saa laskea niin vähäiseksi ettei sunnuntai-iltana voi aloittaa jotain uutta ja isoa työtä niin halutessaan.

Nele N.:n löytää Instagramista nimimerkillä nele_the_finn ja Ravelrystä nimimerkillä Ne-le.

Juhlasormikkaat »

Kenelle neulominen kuuluu »

Villasukkia Strömsöstä »

Kikka Virolainen

Kikka tutustui neulomiseen jo ala-asteella, mutta siitä ei tahtonut tulla mitään. äiti joutui neulomaan Kikan koulutehtävän toisen sukan. Ylä-asteella neulekärpänen kuitenkin puri Kikkaa ja hän neuloi pikkuveljelleen elämänsä ensimmäisen villapaidan. Siitä lähtien Kikka ja sukkapuikot ovat olleetkin lähes erottamaton parivaljakko.

Instagramissa Kikan neule-elämää voi seurata nimellä lentava_lankakera.

Polliisit-sukat »

Rosmot-sukat »

Mari Virtanen

Mari Virtanen asuu Saksassa ja toimii Arskan juttujen puhtaaksikirjoittajana sekä testineulojana. Lisäksi hän luotsaa Arskan faniklubia. Ihailijapostia Arskalle saa lähettää osoitteeseen marichief(ät)gmail.com.

Arska mummolassa »

Mitä kuuluu Marjutille »

Pääkirjoitus »

Vaatekoin hyökkäys »

Tiina Väätäinen

Tiina Väätäinen innostui neulomisesta lukiossa. Sen jälkeen langat ovat vieneet mukanaan ja kiinnostus laajentunut langanvärjäykseen ja kehräämiseen. Neulomisharrastuksestaan Tiina kertoo Lankatarha-blogissaan.

Satumaisia sukkia »

Tyyne »

Oikolukijat

  • Reeta Huhtala
  • Anna Kananen
  • Jaana Luhtala
  • Tiina Väätäinen

Latojat

  • Minttu Hurme
  • Maija Koskinen

Sivupohja

  • Minttu Hurme

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.