Ulla 03/16

Kysy Arskalta

Bääää kaikki ihanaiset ja ihamiehet! Arska oli pitkällä lomalla Havaijilla, ja siitä saatte kyllä vielä kuulla toisenkin kerran. Sillä välin postilaatikko oli IHANASTI täyttynyt ihan ihanilla kysymyksillä ihan itse Arskalle! Voihan voikukka sentään, mitä kaikkea kirjeitten välissä onkaan tullut: on valokuvia ja selfieitä ja belfieitä, hihhih. Lähetelkää lisää vaan, mussukat!

Noniin. Ensin nimimerkki Reissuneuloja kyselee Arskan unelmien lomakohdetta. Kyllä se kuulkaa nyt on Havaiji! Siellä on lämmintä ja kaunista, jännittävää ja romanttista, ihania neitokaisia, kypsiä hedelmiä, vai oliko se kypsiä neitokaisia ja ihania herrasmiehiä...

Seuraavaksi nimimerkki Rantakuntoon haluaa tietää, mikä olisi paras palautusjuoma. Nooh, ylläolevaan viitaten - otetaan kolmannes kookosmaitoa, kolmannes ananasmehua ja kolmannes rommia niin kyllä sillä pääsee vauhtiin! Hihhih! Mutta jos ei se rommi käy, niin laitetaan sen sijaan maustamatonta jugurttia. Sekoitetaan kunnolla, nautitaan jääkylmänä. Aaahhhh!

Ja lisää kysymyksiä sähköpostista:

"Mitä voidetta Arska suosittelee kiihkeän neuletoiminnan aiheuttamiin hiertymiin?" - Sukkakilpailun uhri

Ehdotan, että käytät ihan vaan puhdasta kookosöljyä. Sitä voi muuten käyttää moneen muuhunkin paikkaan, missä hiertymät uhkaavat kiihkeään menoon tottumatonta! Kerrankin Havaijilla, kun me Aloha-Joen kanssa oltiin jumpattu jo kolmatta tuntia laiturilla, kookosöljy pelasti uhkaavasta tilanteesta, ja jaksettiin jatkaa vielä pari tuntia.

"Olen viime aikoina innostunut kovasti lähinnä neulomaan sohvalla ja urheilu on jäänyt vähemmälle. Onko Arskalla jotain neuvoja siihen, miten voisi neuloessaan pitää yllä kuntoaan?" - Vielä ehtii kesäkuntoon

No ihan varmasti ehtii! Hankipa semmoinen pikkuinen poljettava sähkögeneraattori. Poljet sillä samalla kun neulot. Vehkeen tuottamalla sähköllä saat samalla pidettyä puhelimesi latauksen kunnossa, ja voit kuunnella Arskan podcasteja. Niitä ei nyt vielä ole saatavilla, mutta eihän sinullakaan ole vielä sitä generaattoria - eiköhän me yhtä aikaa saada suunnitelmat toteutusasteelle!

"Mikä on Arskan suosikkilaji Ravellenic gameseissa?" - Penkkineuleuhreilija Paraisilta

Tämä onkin tosi vaikea kysymys! Arska on innokas penkinpainaja, ja seurasi kisoja silmä tarkkana ja sorkka puikkoja viuhuttaen. Osallistuin wip wrestlingiin, koska ensinnäkin kaikenlainen paini on minulle mieluisinta liikuntaa, ja toisekseen, noita keskeneräisiä neuleita on kyllä läjäpäin. Tyypillisesti myös aloitin uuden villapaidan, kun rakastuin, ja se jäänee sitten kesken, kun rakastun seuraavaan.

"Ajattelin ottaa mukaan neuleen rantalomalle. Olen vain huolissani että suolainen merivesi tärkkää neuleeni. Mitä voi tehdä jäykistyvälle neuleelle?" -Ihana neuloja rannalla

Ehdotan, että käytät lankoja, joissa on aineksena merilevää, ravunkuoria tmv. Seacell ja mitä näitä nyt onkaan. Myös kalalangasta virkkaaminen sopii merelliseen ympäristöön mainiosti!

"Miten Arska on ratkonut akryylin hiostavuuden? Onko Arskalla spesiaali deodorantti vai vetääkö Arska paljaaksi kesäksi? - Perspirator82

Arska rakastaa hygieniaa! Selänpesijälle on AINA paikka vapaana! Keväisin Arska todellakin keritään ilkimulkiseksi, ja sen lisäksi Arska käyttää mielellään iiiihania dödöjä. Tämän hetken suosikki on Havaijilta hankkimani laavakivideodorantti. Ja tuota... kuka sitä nyt neuleita kesällä edes käyttää? Arska on aito naturisti!

Artikkelit

Mari Virtanen

Lisää Marista

Ulla 03/16 - Artikkelit

Taija Elo
Tuin turinat

Reeta Huhtala
Puikkomaisterin paluu

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Apua aloittelijoille

Hanna-Kaisa Hämäläinen
Perusteos palmikoista

Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääkirjoitus

Maria Saarinen:
Sukka ja kuinka se neulotaan

Eeva Turkka
Vapaana ja villinä kirjoneulomaan

Useita kirjoittajia:
Ohuehkot uutuuslangat

Useita kirjoittajia:
Keskipaksut uutuuslangat

Useita kirjoittajia:
Paksut uutuuslangat

Vi0let:
Romanttiset villasukat

Mari Virtanen:
Arska Borneossa

Mari Virtanen:
Kysy Arskalta

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.