Ullablog

lokakuu 25, 2019

Vuosikokous 16.11.2019 Tampereella

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 16.11.2019 klo 17.00 alkaen Tampereella. Kokouksen jälkeen juhlitaan tuttuun tapaan pikkujouluja.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet jäsensivuilla.

Jos jäsensivuille kirjautuminen ei onnistu, et ole saanut kutsua sähköpostiisi tai haluat liittyä yhdistyksen, ota yhteyttä osoitteeseen jasenet (at) ullaneule.net .

marraskuu 09, 2018

Vuosikokous lauantaina 24.11.2018

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 24.11. klo 17.00 alkaen. Kokouksen jälkeen juhlitaan tuttuun tapaan pikkujouluja.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet jäsensivuilla.

marraskuu 09, 2014

Vuosikokous 2014

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 22.11. klo 16.00 alkaen. Kokouksen jälkeen juhlitaan tuttuun tapaan pikkujouluja.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet jäsensivuilla.

helmikuu 04, 2014

Uusia jäsenetuja vuodelle 2014

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenedut on päivitetty jäsensivuille ja ne ovat voimassa kuluvan vuoden ajan. Etuja tarjoavien yhteistyöyrityksien lista saattaa vielä vuoden edetessä kasvaa.

tammikuu 25, 2014

Viivettä tilausten toimituksessa

Toimitusvaikeuksien vuoksi Ulla-kassien ja -kalenterien postitus tilaajille on valitettavasti viivästynyt. Yhdistys on pahoillaan ylimääräisestä odottelusta ja pyrkii lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimman pian.

tammikuu 20, 2014

Ulla-kasseja myynnissä jäsenille

SVNY:n jäsenet voivat ostaa Ulla-kasseja jäsensivujen tilauslomakkeen kautta.
Kasseihin mahtuu kätevästi isommatkin lankaostokset ja niitä saa sekä valkoisena että mustana.
ullakassit.jpg

Muistutus myös vuoden ensimmäisen Ullan deadlinesta, joka on tämän viikon sunnuntaina 26.1.2014.

tammikuu 08, 2014

Ulla-kalentereita myynnissä jäsenille

SVNY:n jäsenille lähetettiin viime vuoden lopussa yllätyslahjana tuoreet Ulla-kalenterit kuluvalle vuodelle. Jos olet jäsen ja haluat ostaa itsellesi lisäkappaleen kalenterista, voit tehdä tilauksen jäsensivuilla osoitteessa http://www.ullaneule.net/jasenet/kalenterimyynti.html.

Muistathan, että SVNY:n jäsenenä voit ostaa myös Ulla-kasseja. Kassitilauksen voit tehdä täällä: http://www.ullaneule.net/jasenet/kassimyynti.html.

toukokuu 05, 2013

Uusi jäsenohje

Kristel Nyberg tarjoaa SVNY:n jäsenille Drunken Sailor -sukkaohjeen, joka on saatavilla jäsensivuilta

Muistathan myös, että vuoden toisen Ullan deadline on sunnuntaina 12.5. DL-päivään mennessä lähetetyt ohjeet kuvineen pääsevät mukaan kansikuvaäänestykseen.

tammikuu 21, 2013

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenmaksu 2013

Kaikille Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenille on lähetetty sähköpostitse lasku jäsenmaksun maksamista varten. Jos et ole saanut laskua, tarkistathan ettei se ole roskapostilaatikossasi. Mikäli laskua ei löydy sieltäkään, otathan yhteyttä osoitteeseen jasenet @ ullaneule . net (ilman välilyöntejä). Voit ottaa yhteyttä myös jos sinulla on jotain muutakin kysyttävää.

lokakuu 02, 2012

Jäsenetu

pipokirja kansi.jpg

Minerva Kustannus Oy tarjoaa kirjaa Pipo on pääasia jäsenhintaan. Käy katsomassa tarkemmat tiedot jäsensivuilta.

maaliskuu 16, 2012

Jäsenetu

VilliHelmi tarjoaa edun jäsenille. Käy katsomassa yksityiskohdat jäsensivuilta.

tammikuu 06, 2012

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenmaksu 2012

Kaikille jäsenille on lähetetty sähköpostitse lasku jäsenmaksun maksamista varten. Jos et ole saanut laskua, tarkistathan ettei se ole roskapostilaatikossasi. Mikäli laskua ei löydy sieltäkään, otathan yhteyttä osoitteeseen jasenet @ ullaneule . net (ilman välilyöntejä). Voit ottaa yhteyttä myös jos sinulla on jotain muutakin kysyttävää.

joulukuu 24, 2011

Hyvää joulua!

Hyvää joulua kaikille! Suomen verkkoneuleyhdistyksen jäsenille Ullalla on myös jouluylläri jäsensivuilla!

marraskuu 10, 2011

Vuosikokous 2011

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 26.11. klo 16.00 alkaen. Kokouksen jälkeen juhlitaan pikkujoulua.

Muistathan ilmoittautua ajoissa! Lisätietoja jäsensivuilta.

lokakuu 28, 2011

Kalenterimuistutus

Suomen verkkoneuleyhdistys ry pitää pitää sääntömääräisen vuosikokouksensa tänä vuonna lauantaina 26.11 ja samalla juhlitaan myös pikkujoulua. Paikka on jo muutamasta aikaisemmasta vuodesta tuttu Stidilä. Eli merkitkää päivämäärä talteen!

Kutsu tulee hieman myöhemmin.

maaliskuu 25, 2011

Kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen

Suomen verkkoneuleyhdistys ry järjestää ylimääräisen vuosikokouksen la 02.04.2011 klo 12 alkaen Espoossa.

Kokouskutsu ja esityslista

maaliskuu 15, 2011

Jäsenetuja 2011

Muutamat yritykset tarjoavat Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenille jäsenetuja. Katso päivitetyt tiedot jäsensivuilta.
Jos yrityksesi haluaa tarjota yhdistyksen jäsenille jäsenetuja, ota yhteytta spostiosoitteeseen tiedotus @ ullaneule piste net.

tammikuu 16, 2011

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenmaksu 2011

Kaikille jäsenille on lähetetty sähköpostitse lasku jäsenmaksun maksamista varten. Jos et ole saanut laskua, tarkistathan ettei se ole roskapostilaatikossasi. Mikäli laskua ei löydy sieltäkään, otathan yhteyttä osoitteeseen jasenet @ ullaneule . net (ilman välilyöntejä). Voit ottaa yhteyttä myös jos sinulla on jotain muutakin kysyttävää.

marraskuu 10, 2010

Vuosikokous 2010

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 27.11. klo 16.00 alkaen. Kokouksen jälkeen juhlitaan pikkujoulua.

Muistathan ilmoittautua ajoissa. Lisätietoja jäsensivuilta!

marraskuu 01, 2010

Kalenterimuistutus

Tässä päivä joka kannattaa laittaa kalenteriin: lauantai 27.11. Jaa miksikö?
No siksi että Suomen verkkoneuleyhdistys ry. pitää sääntömääräisen vuosikokouksensa silloin ja samalla juhlitaan myös pikkujouluja. Paikkana on jo monelle parilta viime vuodelta tuttu Stidilä.

Kutsu tulee hieman myöhemmin.

toukokuu 23, 2010

Rahastonhoitaja esittäytyy

_MG_3462 muokattu 2.jpg Olen Satu Lehti, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n rahastonhoitaja vuonna 2010. Minä huolendin siitä, että jäsenten maksamat jäsenmaksut tulevat tiedoksi jäsenvastaavalle. Sen lisäksi hoidan yhdistyksen muuta maksuliikennettä.

Tämä on minulle ensimmäinen vuosi Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n hallituksessa, aikaisemmin olen ollut mukana toiminnassa vain jäsenenä. Olen ottanut osaa myös Ullan koostamiseen oikolukemalla kirja- ja lanka-arvosteluja ja artikkeleita ja tarkistamalla linkkejä ennen julkaisuhetkeä. Olen myös kirjoittanut Ullaan joitain ohjeita ja artikkeleita. Ulpukka-huivin ohjeesta olen ylpeä.

Neulominen on ollut minulle tuttu asia jo kauan, vaikka aktiivisesti olenkin harrastanut neulomista vasta muutaman vuoden ajan. Tekniikan olen osannut toki jo kouluajoista lähtien ja siksi oli helppo palata neulojaksi. Mieluiten neulon pitsihuiveja ja villatakkeja, sukkien neulominen on jostain syystä tuntunut aina ylivoimaiselta. Kuitenkin pidän melkein pelkästään villasukkia, niin että opettelu on varmaankin edessä.

Neulomisen lisäksi harrastan kehräämistä ja puutarhanhoitoa, ne ovat hyvää vastapainoa biotieteelliselle tutkimukselle.

Lammaskasseja jäsenille

Suomen verkkoneuleyhdistys ry on tilannut erän lammaskasseja, joita on nyt tarjolla jäsenille edulliseen jäsenhintaan. Kasseja on valkoisia ja mustia ja niissä on tuttu Ulla-lammas logo. Jos kassit kiinnostavat, niin klikkaa itsesi jäsensivuille, ja lue lisätietoja.

huhtikuu 28, 2010

Yhteistyövastaava esittäytyy

esittely_puputsio.jpg
Olen Laura Lehtinen alias Puputsi ja toimin vuonna 2010 Suomen verkkoneuleyhdistyksen yhteistyövastaavana. Tehtäviini kuuluu hoitaa yhdistyksen jäsenetuja sekä pitää muutenkin yhteyttä yhteistyökumppaneiden kanssa ja koordinoida yhteistyökuvioita. Jos siis kaipailet jäsenetuja tai haluat ehdottaa Suomen verkkoneuleyhdistykselle muunlaista yhteistyötä, ota yhteyttä minuun osoitteeseen tiedotus@ullaneule.net.

Puuhailuni eivät rajoitu pelkästään Suomen verkkoneuleyhdistykseen, vaan kirjoitan myös mielelläni ohjeita ja artikkeleita Ullaan. Lisäksi toimin mukana Ullan toimituskunnassa. Viimeisin ohjeeni on Ullassa 02/09 ollut Vapaamatkustajan kantosuojus.

Muuten kulutan vapaa-aikaani perheeni kanssa. 10-kuinen tyttäreni pitää huolen siitä, että rauhallisia neulehetkiä ei enää pahemmin ehdi viettää. Neulomisen lisäksi sydäntäni lähellä ovat askartelumassatyöt, joita myös myyn omassa nettikaupassani. Kaikenlaista näpertelyä tulee harrastettua myös helmitöiden, virkkuutöiden ja tietokoneen parissa. Puuhailuistani voit lukea Puputsin puuhat -blogistani.

huhtikuu 23, 2010

Etu jäsenille

Tutustu Taito-lehteen tarjoushinnalla. Etu voimassa 31.5.2010 asti Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenille. Lue lisää jäsensivuilta!

huhtikuu 18, 2010

2010 varapuheenjohtaja esittäytyy

esittely_verano.jpg

Olen Eeva Saviranta, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n varapuheenjohtaja. Viime vuonna olin yhdistyksen puheenjohtaja, mutta ajattelin keskittyä enemmän lehden kehittämiseen tänä vuonna ja luovutin asemani Niinalle.

Olen osannut neuloa jo hyvin pienestä pitäen ja käsitöitä olen tehnyt aina. Tärkeintä yhdistyksessä mukanaololleni on itse lehti Ulla ja sen toiminnasta päättäminen. Ullassa mukanaolossa tärkeintä minulle on rakas harrastus ja se, että työllämme voimme ilahduttaa monia ihmisiä. Itseäni ilahduttaa jokainen ohje, niin se että ihminen uskaltaa lähettää meille ensimmäisen ohjeensa kuin se, että jo monesti Ullassa ohjeen julkaissut ihminen lähettää meille edelleen ohjeita.

Itse suunnittelen enimmäkseen erilaisia villasukkia, mutta koska neulon harvoin suoraan neuleohjeesta, voitaisiin suurinta osaa neulomistani neuleista pitää itsesuunniteltuina. Ullassa on julkaistu useampikin ohjeeni, joista yleisön kestosuosikilta vaikuttaa hieman vahingossa erilaisia sukkalankoja Ullaa varten testatessa syntyneet Petäjä-sukat.

Vapaa-aikaani käytän niin Ullan tekoon, kuin muihin harrastuksiin. Yksi uusimmista harrastuksistani on geokätköily, jonka aloitin vuosi sitten. Keväällä ja syksyllä kätköillessä onkin tarvetta monille lämpimille neuleille!

huhtikuu 14, 2010

2010 hallituksen sihteeri esittäytyy

esittely_verano.jpg


Olen Suvi Heikkilä, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n hallituksen 26-vuotias sihteeri. Sihteerinä velvollisuuksiini kuuluu mm. hoitaa hallituksen kokousjärjestelyt, hallituksen kokouspöytäkirjojen tekeminen ja päivittäminen jäsensivuille.

Olen ollut Ullan lukija ja jäsen jo monta vuotta ja yhdistyksen hallituksessakin olen nyt jo toista vuotta. Vuonna 2008 ryhdyin aktiivisemmin osallistumaan myös verkkoneulelehti Ullan julkaisutoimintaan. Ensimmäiset omat neuleohjeeni ilmestyivät numerossa 3/08 ja Lumi-huivi äänestettiin vuoden 2009 ensimmäisen numeron kansikuvaneuleeksi. Marraskuun 2009 lopusta olen ollut myös Ullan päätoimittaja.

Monien muiden suomalaisten tapaan olen oppinut neulomaan jo ennen koulua. Koko ikäni olen neulonut muutamia joululahjasukkia, mutta aktiivisemmin kutimet ovat pysyneet hyppysissä syksystä 2005. Näistä tuoreemmista neulekokemuksista voi lukea vaihtelevalla päivitystahdilla blogistani veranon kutimet.

Käsin neulomisen lisäksi rentoudun vapaa-ajallani hyvän ruoan, liikunnan, musiikin, koneneulonnan ja helmitöiden parissa. Harrastuksiani rahoitan päivätyössä rakennusalalla. Kotona kasvavan lankavaraston kanssa koittaa selvitä välillä neulekuvaajaksikin joutuva poikaystävä.

maaliskuu 04, 2010

Uusi etu Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenille!

Jälleen on tarjolla herkkuja Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenille. Käy katsomassa Puputsin Puodin tarjoama jäsenetu jäsensivuilta.

tammikuu 27, 2010

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n puheenjohtajan esittely

niina.jpg


Olen Niina Hakkarainen, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n ensimmäinen puheenjohtaja (kerrankin voin sanoa olevani ensimmäinen jossain). Olen ollut Ullan, ja nyt Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n kanssa tekemisissä jo sen perustamisesta, vuodesta 2004 lähtien. Hallitukseen olen kuulunut alusta alkaen, ensin varapuheenjohtajana, viime vuonna olin rahastonhoitaja ja nyt toimin puheenjohtajana. Olen myös osallistunut koko ajan Ullan tekoon, sen koostamiseen ja olen myös tehnyt ohjeita ja artikkeleita. Iltoja Ullan parissa on siis tullut vietettyä monta.

Olen lähes nelikymppinen Espoolainen neulova projektipäällikkö. Perhekuntaani kuuluu mies ja aika vaativainen karvainen ötökkä joka myös kissana tunnetaan. Opin neulomaan normaaliin tapaan koulussa, mutta innokkaammin olen neulonut suunnilleen lukioikäisestä, joskin opiskeluaikana tuli jokusen vuoden tauko. Neulonta rupesi jo hieman kyllästyttämään, kunnes löysin internetin neulontayhteisöt neuleblogeineen ja lankakauppoineen. Perustin oman neuleblogin, nimeltään Knitter's block, vuonna 2004 ja se olikin kymmenen ensimmäisen suomalaisen neuleblogin joukossa. Olen siis jo varsinainen neuleblogauksen konkari, tai dinosaurus, miten se nyt halutaankaan määritellä. Mutta, neuleblogini päivittyy edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti, joten jos haluat tutustua neuleisiini (ja satunnaisiin muihin höpinöihin), niin tervetuloa tutustumaan.

tammikuu 11, 2010

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenmaksu 2010

Kaikille jäsenille on lähetetty sähköpostitse lasku jäsenmaksun maksamista varten. Jos et ole saanut laskua, tarkistathan ettei se ole roskapostilaatikossasi. Mikäli laskua ei löydy sieltäkään, otathan yhteyttä osoitteeseen jasenet @ ullaneule . net (ilman välilyöntejä).

joulukuu 22, 2009

Yhdistys lomailee

Joulu ja vuoden vaihde lähestyvät ja yhdistyksen toiminta hiljenee. Tämän vuotinen ekstra julkaistiin sunnuntaina ja yhdistyksen asioita on hoidettu vielä eilen maanantaina. Nyt kuitenkin jäämme viettämään pyhiä ja palaamme uusin voimin tammikuun alkupäivinä.

Vuonna 2010 Ulla tulee ilmestymään totutusti kolme kertaa. Tulevista teemoista ja aikatauluista tiedotamme tammikuussa. Muistattehan kuitenkin ensimmäisen numeron jo ilmoitetun aineistodeadlinen 17.1.

Hauskaa joulua ja langan täyteistä uutta vuotta 2010!

joulukuu 11, 2009

Yhdistys rekisteröity

Neuleyhdistys Ulla on nyt Suomen verkkoneuleyhdistys ry

Kun perustimme verkkoneulelehti Ullan ja sen taustalla toimivan yhdistyksen, halusimme yhdistyksen nimen heijastavan verkkoneulelehden nimeä. Näin päädyimme Neuleyhdistys Ullaan. Yhdistyksen rekisteröiminen tällä tai toisilla Ullasta johdetuilla nimillä ei kuitenkaan onnistunut nimen sisältämän Ulla-erisnimen takia.

Keväällä 2009 järjestetyssä ylimääräisessä vuosikokouksessa uudeksi nimeksi valittiin neutraali Suomen verkkoneuleyhdistys ry. Yhdistys on nyt rekisteröity tällä nimellä 19.11.2009.

Mitä tämä merkitsee käytännössä? Ei mitään muuta kuin sen, että Neuleyhdistys Ullan jäsenet ovat nyt Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäseniä. Yhdistyksen toiminta jatkuu ennallaan eikä nimenmuutos vaadi jäseniltä mitään toimenpiteitä. Uusi nimi päivitetään sivuille mahdollisimman pian.

joulukuu 04, 2009

Uusi jäsenetu Neuleunelmia-kaupasta ja kiitoksia pienyrittäjille

Neuleunelmia-kauppa tarjoaa jäsenedun Ullalaisille. Lisätietoa jäsensivuilla.

Kiitokset myös seuraaville pienyrittäjille, jotka lahjoittivat palkintoja jaettavaksi Ullan pikkujouluihin:
Lai-la-lai Yarnzille
Tikrunmamille
Puputsin Puodille

marraskuu 06, 2009

Vuosikokous 2009

Ullan vuosikokous pidetään lauantaina 28.11. klo 16.00 alkaen. Kokouksen jälkeen juhlitaan pikkujoulua.

Muistathan, että ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 15.11. Lisätietoja jäsensivuilta!


marraskuu 03, 2009

Jäsenetu Lankaluolasta

Ullan jäsenille on tarjolla uusi jäsenetu Lankaluolasta. Käy katsomassa lisää jäsensivuilta!

lokakuu 07, 2009

Ullan 3/09 kansikuvan äänestys on alkanut

Ullan jäsen, äänestä suosikkiasi kansikuvaneuleeksi! Äänestysaikaa on 17.10. klo 24 saakka.

Jäsensivulle

syyskuu 23, 2009

Neuletapaaminen Sypressissä 7.10.2009

Kiitämme neuleliike Sypressiä aiemmasta neuletapaamisesta ja välitämme seuraavan kutsun:

Tervetuloa neuletapaamiseen Sypressiin!
(Unioninkatu 27, Helsinki, p. 09-625 645)

Illan ohjelma 7.10.2009

klo 16.30-17 tutustuminen keskeneräisten käsitöiden näyttelyyn Kiseleffin yläkerrassa
klo 17-20 puikkojen heiluttelua ja juttujen pulppuamista

Kiseleffissä vietetään juhlaviikkoa 2.-10.10. - paljon erilaista ohjelmaa

Kiseleffin Talo ja Sypressi täyttävät 25 vuotta. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Muotinäytös, jossa esitellään Oleanan mallisto syksylle 2009

  • lauantaina 3.10. kello 13 ja 15 tai
  • torstaina 8.10. kello 17 ja 18.30.

Sypressin syntymäpäiväkakkua ja livemusiikkia tarjolla su 4.10. klo 12-18

Huom. pidennetyt aukioloajat, ark. 10-20, la 10-18

Lue lisää jäsensivuilta.

syyskuu 16, 2009

Vuosikokous ja pikkujoulut 28.11.2009

Alustavaa tietoa: Neuleyhdistys Ullan vuosikokous ja pikkujoulut järjestetään lauantaina 28.11.2009 Helsingissä.

Tarkemmat tiedot kellonajasta ja paikasta myöhemmin.

heinäkuu 08, 2009

Ullan 02/09 kansikuvaäänestys on alkanut

Ullan jäsen, äänestä suosikkiasi kansikuvaneuleeksi! Äänestysaikaa on 15.7. klo 24 saakka.

Jäsensivulle

Ullamuistot uusiksi

Huomio, Neuleyhdistys Ullan jäsen! Lomakkeestamme lähti muutama bitti kesälomalle ennen aikojaan ja Ulla-muistot ovat jääneet saamatta. Joudumme aloittamaan muistelun alusta.

Jos ehdit jo vastata, lähetä muistosi uudelleen - jos et ole vielä ehtinyt vastata, vastaa nyt!

Pahoittelemme virhettä ja ylimääräistä vaivaa.

Kaikkien vastanneiden jäsenten kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

toukokuu 30, 2009

Neuleyhdistys Ulla täyttää viisi vuotta

Neuleyhdistys Ulla täyttää 5 vuotta 1.7.2009. Ullan jäsen, tule mukaan juhlimaan Helsinkiin!

Lisätietoa jäsensivuilla

toukokuu 14, 2009

Kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen

Neuleyhdistys Ulla järjestää ylimääräisen vuosikokouksen 23.5.2009 klo 12-15 Helsingissä.

Kokouskutsu ja esityslista

helmikuu 21, 2009

Jäsenmaksu maksamatta?

Huomasittehan, että Ullan vuoden 2009 jäsenmaksun eräpäivä oli viime sunnuntaina. Mikäli maksu on kuitenkin edelleen maksamatta ja sen haluatte tehdä, viime hetket alkavat olla käsillä ennen kuin tunnukset jäsensivuille suljetaan.

Jos ette ole jäsenmaksumailia saaneet, olettehan ilmoittaneet ajantasaisen sähköpostiosoitteenne meille? Kaikissa jäsenasioita koskevissa ongelmatapauksissa apua saa sähköpostiosoitteesta jasenet @ ullaneule . net.

tammikuu 18, 2009

Ullan jäsenmaksu 2009

Kaikille Ullan jäsenille on tänään lähetetty jäsenmaksulasku sähköpostitse. Mikäli et ole sähköpostia saanut, kannattaa tarkistaa, ettei lasku ole vahingossa päätynyt sähköpostisi roskapostilaatikkoon. Jos laskua ei sieltäkään löydy, ota yhteyttä jasenet @ ullaneule . net -osoitteeseen (poista välilyönnit!).

Laskut lähetettiin tänä vuonna Ullan kasvaneen jäsenmäärän vuoksi ensimmäistä kertaa skriptin avulla. Osalle jäsenistä tulleessa sähköpostissa henkilökohtainen viitenumero on saanut joukkoonsa ylimääräisiä merkkejä. Mikäli viitenumerosi on muodoltaan \"210\ 05\", jätä huomiotta turhat kenoviivat (\) ja lainausmerkit (") ja käytä maksaessasi vain viitenumeron varsinaisia lukuja. Esimerkkitapauksessa viitenumero olisi siis 21005. Pahoittelemme virheestä mahdollisesti aiheutuvia ongelmia!

marraskuu 30, 2008

Jouluyllätykset

Jotkut ovat kysyneet, julkaiseeko Ulla tänä vuonna adventtikalenterin niinkuin viime vuonnakin. Vastaus on ei, emme julkaise samanlaista adventtikalenteria tänä vuonna.

Ulla ei kuitenkaan unohda lähestyvää joulua - eikä yllätys olisi yllätys, jos siitä olisi kerrottu etukäteen. Tarkkasilmäisimmät ovat jo huomanneet uusimman Ullan Ohjeet-sivulle ilmestyneet tonttuhatut... Tänään paljastuivat ensimmäiset yllärit ja hattuja kannattaa tarkkailla edelleen.

marraskuu 17, 2008

Vuosikokous- ja pikkujoulukutsu

Neuleyhdistys Ullan sääntömääräinen vuosikokous ja pikkujoulut pidetään Helsingissä 13.12.2008.

Kutsu jäsensivuilla

marraskuu 08, 2008

Ullan 03/08 kansikuvaneuleen äänestys on alkanut

Ullan jäsen, äänestä suosikkiasi kansikuvaneuleeksi! Äänestysaikaa on 15.11. klo 24 saakka.

Jäsensivuille

elokuu 25, 2008

Ullan jäsenmatkalla tilaa

Ullan jäsenmatkalla on vielä tilaa! Ilmoittaudu mukaan jäsensivuilla olevien ohjeiden mukaan. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 31.8.2008 saakka.

elokuu 18, 2008

Ulla hemmottelee jäseniään

Ulla haluaa hemmotella jäseniään. Käy kurkkaamassa lisätietoa Ullan jäsensivuilta!

kesäkuu 22, 2008

Ulla 02/08 kansikuvaneuleen äänestys on alkanut

Ullan jäsen, äänestä suosikkiasi kansikuvaneuleeksi Ullan jäsensivuilla. Äänestysaikaa on 30.6. klo 24 saakka.

huhtikuu 17, 2008

Jäsenetu TitiTyystä

Ullan jäsenille on taas tarjolla uusi jäsenetu. Käy katsomassa lisää!

maaliskuu 30, 2008

Lisäetu Ullan jäsenille!

Ullan jäsenille on tarjolla llisäetu. Käy jäsensivuilla katsomassa, mikä se on!

maaliskuu 01, 2008

Ulla 01/08 esikatselussa

Uusin Ulla on nyt jäsenten esikatselussa. Äänestä suosikkiasi kansikuvaneuleeksi ja kerro, mikä oli suosikkineuleesi viime Ullassa!

tammikuu 23, 2008

Muista viitenumero

Ullan jäsen, muistathan käyttää viitenumeroa jäsenmaksulaskua maksaessasi. Viitenumeron avulla osaamme yhdistää maksun oikeaan jäseneen.

tammikuu 09, 2008

Jäsenmaksu 2008

Olemme lähettäneet jäsenmaksulaskun kaikille Ullan jäsenille. Jos et ole saanut laskua, tarkista ensin, ettei se ole mennyt vahingossa roskapostikansioosi ja jos laskua ei näy sielläkään, ota yhteyttä sähköpostitse jasenet [at] ullaneule . net.

Hyvää alkanutta Ulla-vuotta kaikille!

joulukuu 02, 2007

Hyvää joulun odotusta

ullalammas_joulu.gif

Ulla toivottaa kaikille hyvää joulun odotusta. Adventtikalenterin ensimmäinen luukku on auennut!

marraskuu 10, 2007

Pikkujoulut tulevat

Ullan jäsen, muista ilmoittautua pikkujouluihin sähköpostitse viimeistään tänään tai huomenna!

marraskuu 04, 2007

Vuosikokous ja pikkujoulut 23.11.

Neuleyhdistys Ullan vuosikokous ja pikkujoulut pidetään perjantaina 23.11. Helsingin Pasilassa. Katso lisää sähköpostistasi ja jäsensivuilta.

Sitten vielä muistutus vastaisuuden varalle: onko sähköpostiosoitteesi vaihtunut? Ilmoita uusi osoitteesi osoitteeseen jasenet [at] ullaneule.net.

syyskuu 30, 2007

Äänestä Ullan 03/07 kansikuvaneuletta!

Ullan jäsen, äänestä kansikuvaneuletta jäsensivuilla! Äänestysaikaa on 6.10. saakka. Uusi Ulla ilmestyy illalla 7.10.

Toinen toistaan hienompia ohjeita on tällä kertaa paljon - kymmenes Ulla on täysi kymppi!

kesäkuu 03, 2007

Ulla 02/07: kansikuvan äänestys on alkanut

Ullan 02/07 kansikuvaneuleen äänestys on alkanut! Ullan jäsen, äänestä 9.6.2007 klo 24.00 mennessä suosikkiasi Ullan jäsensivuilla.

toukokuu 07, 2007

Finmolly-etu Neuleyhdistys Ullan jäsenille

Neuleyhdistys Ullan jäsenille nyt alennusta Kaarina Lindqvistin Finmolly-apuvälineistä.

Lue lisää Jäsenedut-sivulta.

huhtikuu 18, 2007

Jussi Katajala: Kourallinen mohairlankaa

Muukalainen ratsasti aamunkoitteessa Cottonwoodiin laamalla, joka oli yhtä valkea kuin hänen hattunsa. Kaupunkilaiset katselivat muukalaista peloissaan. He aavistivat vaikeuksia hänen ponchonsa kuvioinnin perusteella. Muukalainen osasi ilmeisesti käyttää puikkoja tehokkaasti. Muukalainen ratsasti kiirettä pitämättä saluunan eteen ja nousi ratsailta. Hän sitoi laamansa suitset saluunan edessä olleeseen poikkipuuhun ja taputti sitä kaulalle.
- Odota täällä, Linen Llama, muukalainen sanoi. – Saluunaan ei päästetä laamoja.

Loppu tarinasta Ullan jäsensivuilla.

maaliskuu 22, 2007

Hobboks tarjoaa jäsenedun ja palkitsee kansikuvaneuleen suunnittelijan!

hobboks2.jpgHobboks tarjoaa jäsenedun ja palkitsee kansikuvaneuleen suunnittelijan!

Ullan jäsenet, huomio! Hobboksilla on teille tarjolla houkutteleva etu. Lisätietoja jäsensivuilta. Hobboks on myös luvannut palkita tänä vuonna ilmestyvien numeroiden kansikuvaneuleiden suunnittelijat 50 euron lahjakortilla!

Kesä-Ullan deadline on 20.5. Ohjeita suunnittelijoille löydät Info-sivuilta.

helmikuu 25, 2007

Ulla 01/07 esikatselussa

Ulla 01/07 on pikkuhiljaa tulossa esikatseluun ja kansikuvaneuleen äänestys on alkanut. Lisää tietoa jäsensivuilla.

helmikuu 09, 2007

Äänestä Ullan parhaat!

Mikä Ullan neuleohjeista, artikkeleista ja neuvoista on mielestäsi ollut hyödyllisin, hauskin, taitavin tai jollain muulla tavalla ylitse muiden? Kerro meille mielipiteesi!

Neuleyhdistys Ullan jäsen, äänestä suosikkiasi jäsensivuilla 25.2. mennessä. Luvassa myös palkintoja!

Jos taas et ole Ullan jäsen, voit kertoa suosikkisi tämän merkinnän kommenteissa. Halutessasi voit myös perustella valintasi - kuulisimmekin mielellämme perustelusi. Lisäksi kaikkien viimeistään 25.2. kommenttinsa jättäneiden kesken arvotaan Ullan jäsenyys tälle vuodelle.

Kategoriat ovat seuraavat:

1. Vuoden 2006 paras neuleohje
2. Vuoden 2006 paras artikkeli
3. Vuoden 2006 paras neuvo
4. Kaikkien aikojen paras neuleohje
5. Kaikkien aikojen paras artikkeli
6. Kaikkien aikojen paras neuvo

Uusimmat ohjeet löytyvät tietenkin uusimmasta Ullasta, vanhempi aineisto arkiston kautta. Neuleohjeet ja neuvot on listattu erikseen, artikkelit löydät kunkin numeron kohdalta.

tammikuu 30, 2007

K18-ekstra esikatselussa

Arvoisat kanssaneulojat ja varsinkin Ullan jäsenet - ensin muutama sana johdannoksi ennenkuin julistamme Ullan K18-ekstran esikatselun virallisesti avatuksi.

Yleensä käy niin, kun suurta yleisöä varoitetaan jostakin, että siitä huolimatta suuri yleisö on utelias ja klikkaa linkkiä, avaa TV:n tai selaa lehteä, minkä jälkeen suuri yleisö pahastuu ja antaa palautetta. Lopputulos on silloin aivan päinvastainen kuin tarkoitettu, kun varoituksia ei oteta todesta.

Mekin haluamme varoittaa K-18-ekstrasta, koska uskomme, että Sinä, arvoisa Ullan jäsen ja lukija, olet viisaampi kuin suuri yleisö ja osaat annettujen tietojen perusteella valita aineiston, jota käyt katsomassa tai jonka jätät katsomatta. Siispä: Ullan K-18-ekstra sisältää aineistoa, joka ei sovellu lapsille ja joka saattaa järkyttää. Se sisältää rohkeita ja romanttisia, paheellisia ja pikkutuhmia, hauskoja ja hävyttömiä neuleita ystävälle yllätykseksi, rakkaalle riemuksi tai itselle iloksi.

Jäsensivuilta puolestaan paljastuu virallisen julkaisun yhteydessä, mikä tämä oikein on:
kirkkovene

Sinua on varoitettu. Etene oman harkinnan mukaan - ja muista, että vuoden 2007 ensimmäinen varsinainen Ulla ilmestyy pian ja tarjoaa kaikenlaista uutta ja mukavaa.

http://www.ullaneule.net/k18/

tammikuu 07, 2007

Jäsenmaksut 2007

Neuleyhdistys Ullan jäsen: jos et saanut jäsenmaksuviestiä sähköpostiisi tänä viikonloppuna, ota yhteyttä osoitteeseen jasenet @ ullaneule.net .

Neuleyhdistys Ullan jäsenenä olet mukana varmistamassa sen, että Ulla ilmestyy taas vuonna 2007. Jäsenenä pääset myös tuttuun tapaan äänestämään kansikuvaneuletta ja lukemaan Ullaa ennen muita.

joulukuu 21, 2006

Ulla toivottaa hyvää joulua

Ullablog hiljentyy vähitellen joulunviettoon piparien, joulutorttujen ja kuusen tuoksun ja viime hetken neulelahjojen pariin. Siispä kiitos kaikille kuluneesta vuodesta!

Kiitos kaikille aineistoa Ullaan lähettäneille: teidän ansiostanne jokainen numero on entistä parempi. Jatketaan samaan malliin ensi vuonnakin ensin K18-ekstran ja sen jälkeen tavallisten Ullan numeroiden kanssa!

Kiitos myös Ullan lukijoille. Teille me tätä teemme ja on mukavaa, että olette löytäneet meidät! Kiitos myöskin Ullablogiin tulleista runsaista kommenteista ja varsinkin Ullabongausvinkeistä. Ullabongaukset aktivoituvat taas ensi vuonna ja ajankohtaiset asiat tiedotamme edelleen Ullablogissa.

bourgeoise1.jpg

Lopuksi vielä erityiskiitos Neuleyhdistys Ullan jäsenille siitä, että olette olleet mukana varmistamassa Ullan toiminnan jatkuvuutta. Nämä kiitokset esitämme Eeva Savirannan Bourgeoise-ohjeen myötä.

Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2007!

joulukuu 05, 2006

Ensimmäinen jäsenetu

Ulla kiittää Sinistä kurkea ensimmäisestä jäsenedusta. Tarkemmat tiedot edusta jäsensivuilla.

Ullan jäseneksi?

Mirkku tiedusteli kommenteissa, kuinka pääsee Ullan jäseneksi.

Ullan jäseneksi voi liiittyä kuka tahansa ja jäsenmaksulla (10 euroa/vuosi) katetaan Ullan webbihotellin kustannukset. Jäsenenä pääset näkemään Ullan ennen muita ja äänestämään kansikuvaneuletta. Lisätietoja löydät Ullan Info-osiosta tai voit täyttää suoraan liittymislomakkeen tai lähettää samat tiedot osoitteeseen jasenet @ ullaneule.net.

Jäsenille on muuten tiedossa hyviä uutisia - seuratkaa blogia!

marraskuu 28, 2006

Vain jäsenille!

Uutta aineistoa Ullan jäsensivuilla - käykäähän vilkaisemassa. Tarjolla tällaista:

syyshuivilahikuva.jpg

marraskuu 12, 2006

Äänestä kansikuvaneuletta!

Ullablog on ollut hiljaa, joten siitä voi päätellä, että Uusi Ulla ilmestyy piakkoin!

Ullan jäsen - äänestä kansikuvaneuletta 19.11. mennessä!

lokakuu 03, 2006

Pikkujoulut ja vuosikokous

Ullan pikkujoulut ja vuosikokous 4.11. Espoon Otaniemessä. Ullan jäsen, tarkkaile sähköpostiasi!

syyskuu 11, 2006

Ulla vastaa: jos liittymislomake ei toimi

Olemme pari kertaa kuulleet, että Ullan sivuilla oleva liittymislomake antaa lähetettäessä virheilmoituksen. Lomake on tavallinen webbilomake ja käyttää palveluntarjoajamme peruslomakeskriptiä tietojen lähettämiseen, ei mitään virityksiä tai kilkkeitä, joten kyseessä lienee joko hetkellinen häiriö tai ns. "mystinen vika".

Ei kuitenkaan syytä huoleen, Ullaan voi liittyä ilman lomakettakin sähköpostitse! Lähetä viestisi osoitteeseen jasenet @ ullaneule.net. Laita otsikoksi esim. "Liityn Ullaan" ja viestiin seuraavat tiedot:

- Koko nimi (kaikki etunimet ja sukunimi)
- Katuosoite
- Postinumero ja -toimipaikka
- Asuinkunta (jos eri kuin postitoimipaikka)
- Sähköpostiosoite (joka on samalla tunnuksesi Ullan jäsensivuille, joten muista ilmoittaa meille, jos osoitteesi muuttuu)

Mainitse myös, annatko luvan sähköpostiosoitteesi tallentamiseen Ullan jäsenrekisteriin yhdistyksen yhteydenottoja (esim. kokouskutsua) varten.

elokuu 24, 2006

Tarkennusta

Tässä vielä pieni tarkennus jäsenposteihin: viesti koskee sinua, jos olet hakenut Ullan jäsenyyttä etkä ole saanut vastausta hakemukseesi tätä ennen. Tervetuloa mukaan! Jos olet jo ollut Ullan jäsen ja saanut jäsenmaksulaskun alkuvuodesta, mutta et ole maksanut sitä, olet saanut viestin vahingossa. Pahoittelemme sekaannusta!

elokuu 23, 2006

Tunnuksia luotu

Nyt pitäisi olla luotu tunnukset kaikille jotka saivat lähiaikoina postia. Jos tunnus ei toimi, niin laita postia ullan jäsenosoitteeseen niin katsotaan missä vika. Aina voi sattua näppäilyvirheitä...

elokuu 21, 2006

Jäsenpostia

Jäsenpostien käsittelyssä on ollut pientä viivettä, pahoittelemme tästä. Tänään lähetettiin useita jäsenposteja. Jos et ole saanut omaasi 3 päivän sisällä, laita sähköpostia jasenet @ ullaneule . net (ilman välilyöntejä). Jäsennumerona toimii viitenumero jonka saat sähköpostissa ja tunnuksena oma sähköpostiosoitteesi, jonka olet Ullalle ilmoittanut. Tarkistakaa myös aina sähköpostiosoitteenne, että se on oikein.

heinäkuu 07, 2006

Ullan jäsen: äänestä kansikuvaneuletta

Ullan jäsenet, huomio! Ullan 02/06 kansikuvaneuleen äänestys on alkanut, viimeinen äänestyspäivä on 14.7.

Äänestä!!

Takaisin Ullaan