« Ulla Taito-lehdessä | Ullablog | 2010 varapuheenjohtaja esittäytyy »

2010 hallituksen sihteeri esittäytyy

esittely_verano.jpg


Olen Suvi Heikkilä, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n hallituksen 26-vuotias sihteeri. Sihteerinä velvollisuuksiini kuuluu mm. hoitaa hallituksen kokousjärjestelyt, hallituksen kokouspöytäkirjojen tekeminen ja päivittäminen jäsensivuille.

Olen ollut Ullan lukija ja jäsen jo monta vuotta ja yhdistyksen hallituksessakin olen nyt jo toista vuotta. Vuonna 2008 ryhdyin aktiivisemmin osallistumaan myös verkkoneulelehti Ullan julkaisutoimintaan. Ensimmäiset omat neuleohjeeni ilmestyivät numerossa 3/08 ja Lumi-huivi äänestettiin vuoden 2009 ensimmäisen numeron kansikuvaneuleeksi. Marraskuun 2009 lopusta olen ollut myös Ullan päätoimittaja.

Monien muiden suomalaisten tapaan olen oppinut neulomaan jo ennen koulua. Koko ikäni olen neulonut muutamia joululahjasukkia, mutta aktiivisemmin kutimet ovat pysyneet hyppysissä syksystä 2005. Näistä tuoreemmista neulekokemuksista voi lukea vaihtelevalla päivitystahdilla blogistani veranon kutimet.

Käsin neulomisen lisäksi rentoudun vapaa-ajallani hyvän ruoan, liikunnan, musiikin, koneneulonnan ja helmitöiden parissa. Harrastuksiani rahoitan päivätyössä rakennusalalla. Kotona kasvavan lankavaraston kanssa koittaa selvitä välillä neulekuvaajaksikin joutuva poikaystävä.

Kommentoi

Takaisin Ullaan