« Lammaskasseja jäsenille | Ullablog | Ullan 2/10 kansikuvaäänestys on alkanut! »

Rahastonhoitaja esittäytyy

_MG_3462 muokattu 2.jpg Olen Satu Lehti, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n rahastonhoitaja vuonna 2010. Minä huolendin siitä, että jäsenten maksamat jäsenmaksut tulevat tiedoksi jäsenvastaavalle. Sen lisäksi hoidan yhdistyksen muuta maksuliikennettä.

Tämä on minulle ensimmäinen vuosi Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n hallituksessa, aikaisemmin olen ollut mukana toiminnassa vain jäsenenä. Olen ottanut osaa myös Ullan koostamiseen oikolukemalla kirja- ja lanka-arvosteluja ja artikkeleita ja tarkistamalla linkkejä ennen julkaisuhetkeä. Olen myös kirjoittanut Ullaan joitain ohjeita ja artikkeleita. Ulpukka-huivin ohjeesta olen ylpeä.

Neulominen on ollut minulle tuttu asia jo kauan, vaikka aktiivisesti olenkin harrastanut neulomista vasta muutaman vuoden ajan. Tekniikan olen osannut toki jo kouluajoista lähtien ja siksi oli helppo palata neulojaksi. Mieluiten neulon pitsihuiveja ja villatakkeja, sukkien neulominen on jostain syystä tuntunut aina ylivoimaiselta. Kuitenkin pidän melkein pelkästään villasukkia, niin että opettelu on varmaankin edessä.

Neulomisen lisäksi harrastan kehräämistä ja puutarhanhoitoa, ne ovat hyvää vastapainoa biotieteelliselle tutkimukselle.

Kommentoi

Takaisin Ullaan