« Ullan ilmestymispäivät ja aineiston deadlinet | Ullablog | K-18 ekstra julkaistu »

K18-ekstra esikatselussa

Arvoisat kanssaneulojat ja varsinkin Ullan jäsenet - ensin muutama sana johdannoksi ennenkuin julistamme Ullan K18-ekstran esikatselun virallisesti avatuksi.

Yleensä käy niin, kun suurta yleisöä varoitetaan jostakin, että siitä huolimatta suuri yleisö on utelias ja klikkaa linkkiä, avaa TV:n tai selaa lehteä, minkä jälkeen suuri yleisö pahastuu ja antaa palautetta. Lopputulos on silloin aivan päinvastainen kuin tarkoitettu, kun varoituksia ei oteta todesta.

Mekin haluamme varoittaa K-18-ekstrasta, koska uskomme, että Sinä, arvoisa Ullan jäsen ja lukija, olet viisaampi kuin suuri yleisö ja osaat annettujen tietojen perusteella valita aineiston, jota käyt katsomassa tai jonka jätät katsomatta. Siispä: Ullan K-18-ekstra sisältää aineistoa, joka ei sovellu lapsille ja joka saattaa järkyttää. Se sisältää rohkeita ja romanttisia, paheellisia ja pikkutuhmia, hauskoja ja hävyttömiä neuleita ystävälle yllätykseksi, rakkaalle riemuksi tai itselle iloksi.

Jäsensivuilta puolestaan paljastuu virallisen julkaisun yhteydessä, mikä tämä oikein on:
kirkkovene

Sinua on varoitettu. Etene oman harkinnan mukaan - ja muista, että vuoden 2007 ensimmäinen varsinainen Ulla ilmestyy pian ja tarjoaa kaikenlaista uutta ja mukavaa.

http://www.ullaneule.net/k18/

Kommentit

Tshii... juu sieltä kyllä löytyi hyviä perusteluita langanostoon miehelle selitykseksi :)
hmm.......syytä olla k-18, upeita ideoita.
Tää repesi kaalimatoporkkanan kohdalla! Aivan mielettömän hyviä ideoita! :D

Takaisin Ullaan