« Yksilöllisen käsityön päivät | Ullablog | K-18-ekstra Radio Novassa »

Ulla 01/07 esikatselussa

Ulla 01/07 on pikkuhiljaa tulossa esikatseluun ja kansikuvaneuleen äänestys on alkanut. Lisää tietoa jäsensivuilla.

Kommentit

KIP 9.6 Loviisan torilla klo:10-14. Ota tuoli ja neule mukaan. Joka tiistai Vaherkylän neulekahvilassa klo: 14.30 -17.00. Desirée Kantola toimii ohjaajana. Tavataan.
Hei! Oletteko käsitelleet Ullassa knit-along-tempauksia? Niitä on ollut muutama täällä kotomaassakin. Nyt emännöin yhtä: Yhdessä neulovat. Ohjeet ovat Novitan kevät 2007 lehdestä. Voisivat olla joskus Ullastakin. Mutta itsas niin moni on jo tehnyt Fifejäkin.
Ok. Aika piilossa kyllä ovat, kun en ole löytänyt, vaikka olen noin vuoden verran etsinyt... ;)
Vanhat Ullat löytyvät Ullakolta, siellä on arkisto.
Hei! Onko missään olemassa suoraan linkkejä vanhoihin Ullan numeroihin? Kun osoitteessa www.ullaneule.net tulee aina vain se uusin, mutta missään ei ole linkkejä vanhoihin - vai onko? Olen sillä tavalla löytänyt nuo vanhat numerot, että olen kirjoittanut osoitekenttään sen vanhan Ullan numeron uusimman numeron tilalle, mutta se on välillä varsin kurjaa hommaa, etenkin, jos ei ole hajuakaan, montako numeroa Ullaa on aiemmin ilmestynyt, siis jos haluaisi selata läpi kaikki vanhat Ullat. Voisiko niitä vanhoja Ullan numeroita listata jonnekin, tai voisiko niitä olla linkkinä aina uusimmassa Ullassa? Jos sellainen linkkilista on jo jossain olemassa, niin anteeksi turha kyselyni. ;)

Takaisin Ullaan