« Etu jäsenille | Ullablog | Ulla järjestää jämälankaohjekilpailun »

Yhteistyövastaava esittäytyy

esittely_puputsio.jpg
Olen Laura Lehtinen alias Puputsi ja toimin vuonna 2010 Suomen verkkoneuleyhdistyksen yhteistyövastaavana. Tehtäviini kuuluu hoitaa yhdistyksen jäsenetuja sekä pitää muutenkin yhteyttä yhteistyökumppaneiden kanssa ja koordinoida yhteistyökuvioita. Jos siis kaipailet jäsenetuja tai haluat ehdottaa Suomen verkkoneuleyhdistykselle muunlaista yhteistyötä, ota yhteyttä minuun osoitteeseen tiedotus@ullaneule.net.

Puuhailuni eivät rajoitu pelkästään Suomen verkkoneuleyhdistykseen, vaan kirjoitan myös mielelläni ohjeita ja artikkeleita Ullaan. Lisäksi toimin mukana Ullan toimituskunnassa. Viimeisin ohjeeni on Ullassa 02/09 ollut Vapaamatkustajan kantosuojus.

Muuten kulutan vapaa-aikaani perheeni kanssa. 10-kuinen tyttäreni pitää huolen siitä, että rauhallisia neulehetkiä ei enää pahemmin ehdi viettää. Neulomisen lisäksi sydäntäni lähellä ovat askartelumassatyöt, joita myös myyn omassa nettikaupassani. Kaikenlaista näpertelyä tulee harrastettua myös helmitöiden, virkkuutöiden ja tietokoneen parissa. Puuhailuistani voit lukea Puputsin puuhat -blogistani.

Kommentoi

Takaisin Ullaan