« Ullamuistot uusiksi | Ullablog | Ulla 2/09 ilmestynyt! »

Ullan 02/09 kansikuvaäänestys on alkanut

Ullan jäsen, äänestä suosikkiasi kansikuvaneuleeksi! Äänestysaikaa on 15.7. klo 24 saakka.

Jäsensivulle

Kommentit

Veera: kaikki Ullaan tulleet ohjeet julkaistaan. Yhtään ei ole karsittu pois eikä yksikään ohje ole jäänyt julkaisematta sen takia, että mukana olisi myös Cthulhu- tai Fifi-versio. Ulla on neulojien toisille neulojille tekemä. Myös sinä olet tervetullut osallistumaan ja lähettämään myös oman ohjeesi tai artikkelisi, jos muu tylsistyttää!
Kansikuvan äänestys päättyi keskiyöllä, joten julkaisuhetki alkaa olla hyvinkin lähellä. Kannattaa muistaa, että julkaisuajat ovat aina alustavia arvioita. Todellinen julkaisupäivä riippuu aina koostajien muista kiireistä, mahdollisista sairastapauksista yms. Vapaaehtoisvoimin Ullaa kuitenkin tehdään :)
Samaa kummastelen minäkin, jos ohjeita tulee paljon niin ohjeiden lähetys aikaa voisi tietty lyhentää ja aiemmin lähettyjä säästellä tuleviin sopiviin numeroihin. Turhan usein Ullassa nähdään uusia versioita samasta ohjeeta, Cthulhua on jo virkkattua ja neulottua ja suurempaa mallia. Jos nyt vähän karsittais uusinta versioita neuleista vois moni mielenkiintoinen neule idea päästä verkkolehteen. Jotkut numerot suorastaan haukotuttaa minua ainenkin kun liikaa Fifiä joka muodossa jne. Knitty.com lehti on mukava kun on aina jotakin uutta eikä samaa neuletta kaikissa eri vaatekappaleisa. Tai sitten Neuleohjeiden määrää voisi ehkä muutamalla lisättäkin jos niitä kerran paljon tulee niin riittää pitemmäksi aikaa puuhasteltavaa, kun odottaa uutta Ullaa. Nooh ei tässä auta, kun odotella uutta Ullaa.
Missäs viipyy uusin ulla kun juhannus on mennyt jo ajat sitten????

Kommentoi

Takaisin Ullaan