« Fifi III -bongauksia | Ullablog | Hyvää alkanutta vuotta »

Ulla toivottaa hyvää joulua

Ullablog hiljentyy vähitellen joulunviettoon piparien, joulutorttujen ja kuusen tuoksun ja viime hetken neulelahjojen pariin. Siispä kiitos kaikille kuluneesta vuodesta!

Kiitos kaikille aineistoa Ullaan lähettäneille: teidän ansiostanne jokainen numero on entistä parempi. Jatketaan samaan malliin ensi vuonnakin ensin K18-ekstran ja sen jälkeen tavallisten Ullan numeroiden kanssa!

Kiitos myös Ullan lukijoille. Teille me tätä teemme ja on mukavaa, että olette löytäneet meidät! Kiitos myöskin Ullablogiin tulleista runsaista kommenteista ja varsinkin Ullabongausvinkeistä. Ullabongaukset aktivoituvat taas ensi vuonna ja ajankohtaiset asiat tiedotamme edelleen Ullablogissa.

bourgeoise1.jpg

Lopuksi vielä erityiskiitos Neuleyhdistys Ullan jäsenille siitä, että olette olleet mukana varmistamassa Ullan toiminnan jatkuvuutta. Nämä kiitokset esitämme Eeva Savirannan Bourgeoise-ohjeen myötä.

Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2007!

Kommentit

It's the first time i ran through your site and I found it very informative and interesting. Nicely done! right gnome will love boy without any questions
Kiitos ohjeesta. :)
Voisiko Ullassa opettaa Magic Loop tekniikan? Olisi kiva oppia,kun on kuulemma niin kätevä. Hyvää talvea.
Hyvää joulua ja kiitos mahtavasta ohjeesta!
Yhden Miau-hatun sain jo aikaan, toinen on työn alla! Hyvät joulut!
http://tilkku.blogspot.com/2006/12/sain-tehty-swellin-loppuun.html Tuolla on saatu tehdyksi Helppo pipo

Takaisin Ullaan