« 2010 hallituksen sihteeri esittäytyy | Ullablog | Aineisto-DL:een neljä viikkoa! »

2010 varapuheenjohtaja esittäytyy

esittely_verano.jpg

Olen Eeva Saviranta, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n varapuheenjohtaja. Viime vuonna olin yhdistyksen puheenjohtaja, mutta ajattelin keskittyä enemmän lehden kehittämiseen tänä vuonna ja luovutin asemani Niinalle.

Olen osannut neuloa jo hyvin pienestä pitäen ja käsitöitä olen tehnyt aina. Tärkeintä yhdistyksessä mukanaololleni on itse lehti Ulla ja sen toiminnasta päättäminen. Ullassa mukanaolossa tärkeintä minulle on rakas harrastus ja se, että työllämme voimme ilahduttaa monia ihmisiä. Itseäni ilahduttaa jokainen ohje, niin se että ihminen uskaltaa lähettää meille ensimmäisen ohjeensa kuin se, että jo monesti Ullassa ohjeen julkaissut ihminen lähettää meille edelleen ohjeita.

Itse suunnittelen enimmäkseen erilaisia villasukkia, mutta koska neulon harvoin suoraan neuleohjeesta, voitaisiin suurinta osaa neulomistani neuleista pitää itsesuunniteltuina. Ullassa on julkaistu useampikin ohjeeni, joista yleisön kestosuosikilta vaikuttaa hieman vahingossa erilaisia sukkalankoja Ullaa varten testatessa syntyneet Petäjä-sukat.

Vapaa-aikaani käytän niin Ullan tekoon, kuin muihin harrastuksiin. Yksi uusimmista harrastuksistani on geokätköily, jonka aloitin vuosi sitten. Keväällä ja syksyllä kätköillessä onkin tarvetta monille lämpimille neuleille!

Kommentoi

Takaisin Ullaan