« Ullan kansikuvapalkinnot vuodelle 2010 | Ullablog | Ullan 1/10 kansikuvaäänestys on alkanut »

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n puheenjohtajan esittely

niina.jpg


Olen Niina Hakkarainen, Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n ensimmäinen puheenjohtaja (kerrankin voin sanoa olevani ensimmäinen jossain). Olen ollut Ullan, ja nyt Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n kanssa tekemisissä jo sen perustamisesta, vuodesta 2004 lähtien. Hallitukseen olen kuulunut alusta alkaen, ensin varapuheenjohtajana, viime vuonna olin rahastonhoitaja ja nyt toimin puheenjohtajana. Olen myös osallistunut koko ajan Ullan tekoon, sen koostamiseen ja olen myös tehnyt ohjeita ja artikkeleita. Iltoja Ullan parissa on siis tullut vietettyä monta.

Olen lähes nelikymppinen Espoolainen neulova projektipäällikkö. Perhekuntaani kuuluu mies ja aika vaativainen karvainen ötökkä joka myös kissana tunnetaan. Opin neulomaan normaaliin tapaan koulussa, mutta innokkaammin olen neulonut suunnilleen lukioikäisestä, joskin opiskeluaikana tuli jokusen vuoden tauko. Neulonta rupesi jo hieman kyllästyttämään, kunnes löysin internetin neulontayhteisöt neuleblogeineen ja lankakauppoineen. Perustin oman neuleblogin, nimeltään Knitter's block, vuonna 2004 ja se olikin kymmenen ensimmäisen suomalaisen neuleblogin joukossa. Olen siis jo varsinainen neuleblogauksen konkari, tai dinosaurus, miten se nyt halutaankaan määritellä. Mutta, neuleblogini päivittyy edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti, joten jos haluat tutustua neuleisiini (ja satunnaisiin muihin höpinöihin), niin tervetuloa tutustumaan.

Kommentoi

Takaisin Ullaan