Ekstra 2011

Ekstra 2011 - Tekijät

Ullan tekijöihin saat yhteyden heidän sähköpostinsa, bloginsa tai Ullan kautta. Jos olet rekisteröitynyt Ravelryyn, voit ottaa yhteyttä myös Ulla Knits -ryhmän kautta.

Lähetä ohjeisiin liittyvät kysymykset osoitteeseen ohjeet @ ullaneule . net

Niina Hakkarainen

Niina innostui neulomisesta lukiossa ja onkin siitä lähtien neulonut enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Parin vuoden tauon jälkeen neulonta tuntuu taas uudelta ja uusi on myöskin innostus erilaisten ns. parempien lankojen hankkimiseen. Kuvassa hän on toisen harrastuksensa, hyvän ruoan parissa.

Neulomisharrastuksestaan Niina kertoo Knitter's Block -blogissaan.

Trombi »

Ota yhteyttä Niinaan: niina @ iki.fi

Suvi Heikkilä

Suvi oppi neulomaan jo ennen kouluun menoa ja on neulonut joululahjasukkia ala-asteelta lähtien. Useamman vuoden neuleita ja lankakeriä on kerääntynyt kotiin enenevässä määrin. Parhaiten Suvin puikoilla viihtyvät erilaiset sukkalangat.

Käsinneulomisen lisäksi hän harrastaa käsillä tekemistä myös koneneuloen sekä helmitöitä tehden. Suvi kertoo neuleistaan blogissaan veranon kutimet.

Eriikka »

Rai »

Ota yhteyttä Suviin: paatoimittaja @ ullaneule.net

Pia Ketola

Pia on neulonut enemmän tai vähemmän säännöllisesti siitä asti, kun hän oppi 7-vuotiaana neulomaan. Neulomisen lisäksi hän kehrää lankaa ja harrastaa kasvivärjäystä. Käsityöharrastustaan Pia esittelee blogissaan Väriä elämään.

Kromski Sonata »

Anni Laine

Neuloo ja suunnittelee tarpeeseen, innostuu helposti uusista asioista ja kokeilee kaikkea. Roikkuu irkissä nimimerkillä Kalma-A ja ravelryssä nimellä Alien.

Plumfieldin pojat »

Satu Lehti

Satu Lehti on neulonut aktiivisesti vasta muutaman vuoden. Alkeet Satu opetteli jo vuosia sitten, mutta oli pitkään sitä mieltä, että neulominen on pitkästyttävää ja vaikeaa. Neulomisen uudelleen aloittamisen syy oli se yleisin, tarve: tytär tarvitsi sukat ja poika tumput. Satu alkoi etsiä ohjeita nykyaikaisesti netistä ja tutustui neuleblogeihin. Ohjeet löytyivät ja siinä sivussa Satu jäi koukkuun sekä neulomiseen että blogeihin. Niiden pakollisten sukkien jälkeen Sadun puikoilta alkoi syntyä pitsihuiveja toinen toisensa jälkeen.

Satu kertoo neuleistaan ja perheestään enemmän blogissaan Villaa ja villakoiria nimellä Villasatu.

Isomummon perinnerukki »

Majacraft Rose »

Mevrouw Walvis

Mevrouw Walvis pitää kutomisesta ja pukeutuu mielellään käsintehtyihin neuleisiin, joten riittävän kokoinen lankavarasto on välttämättömyys. Ahkerasta kutomisesta huolimatta lankavarasto ei osoita kutistumisen merkkejä, mikä on perin kummallista.

Lout S10 »

Midori

Midori on aloitteleva, mutta sitäkin innokkaampi neuloja, joka on opetellut neulomaan lahjalangan ja Internetin neulontavideoiden avulla. Hänen edistymistään voi seurata Amimonogatari -blogissa.

Majacraft Suzie Pro »

The Knitter's Book of Wool -arvostelu »

Tuulia Salmela

Tuulia neuloo ja hamstraa lankoja palmun alla San Diegossa. Tuotoksia löytyy säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin Louhittaren Luolasta.

Ashford Traditional »

Perusasiaa rukeista »

Schacht Matchless »

Ota yhteyttä Tuuliaan: tuuliasalmela @ yahoo piste com.

Eeva Saviranta

Eeva Saviranta oppi neulomaan jo pienenä. Neulojana hän useimmiten ensiksi varastoi langan talteen kotiinsa ja vasta sitten suunnittelee käyttötarkoituksen. Kuten monen muunkin neulojan luona, hänenkin kotonansa lankavarastoa vahtii miehen lisäksi kissa. Eeva dokumentoi neuleharrastustaan /dev/yarnstash/ -blogissaan.

Allegretto »

Corvus »

Pilkku »

Majacraft Little Gem »

Laura Uusitalo

Laura ei ole viime aikoina jaksanut neuloa ohjeesta, joten neuloo vain niin yksinkertaisia juttuja, että ei tarvitse ohjetta. Paradoksaalista kyllä, joskus niistä töistä kuitenkin syntyy ohjeita.

Ashford Knitters Loom »

Jenni Österman

Jenni neuloo ja kehrää lähes aina. Hän on vuorannut kotinsa langoilla ja villoilla ja elää perheensä kanssa onnellista elämää näissä pehmustetuissa huoneissa. Jenni kirjoitti yhdessä Ilona Korhosen kanssa Neulekirjan, joka julkaistiin syksyllä 2010.

Kierros »

Oikolukijat

Suvi Heikkilä
Hanna-Kaisa Hämäläinen
Midori

Latojat

Suvi Heikkilä

Sivupohja

Eeva Saviranta