Ulla 02/09: Ohjeet

Pitsiä

Kukkia ja polkuja on suomalainen kesämaisema pullollaan, niin myös kesä-Ulla! Pitsihuivit ovat kauniita kuin kukka vai mitä sanotte Nuoskan Jääkukasta ja Tainan Kummituskukista? Seija Puusaaren Pellavapolku johdattelee meitä maalaismaisemiin ja Anne H:n Saniaispolku järven rannalle.

Paahtavaankin aurinkoon sopii Suvi Heikkilän Vanilja ja viilennystä löytyy Iida Glumoffin Viimeinen-huivin kuvista. Koiramaista pitsiä puolestaan tarjoaa Satu Lehden Ulpukka. Lapsillekin löytyy pitsisen vilpoisaa päällepantavaa Kristel Nybergin Vaapukka-paidasta ja Suomen kesän tuntien on välillä varmasti tarvetta myös Kristelin Adalmiina-myssylle!

Paitaa ja kassia

Lämpimässä säässä vilpoista paitaa kaipaa myös aikuinen. Avun tarjoaa Hanna Puttaa-Vuoriluodon Päinvastoin-toppi. Illan viilentyessä kesäasua täydentämään sopii vaikkapa Satu Ruokamon Solina. Mikäli matkassa mukana on pienempi ihminen, voisi Laura Lehtisen Vapaamatkustajan kantosuojukselle löytyä käyttöä? Helteiden jäänteitä löytyy iholta sekä Taija Elon Rusketusraidat-kassista.

Viileämmille säille ja syksyn varalle

Viileämpinä kesäpäivinä voi pientä päätä alkaa palella. Kristel Nybergin Aatos-myssy ja Niina Hakkaraisen Herne auttavat pysymään lämpimänä. Aikuisempaan makuun sen sijaan sopii Sirkku Siiskosen Rinsessa-huivi.

Kuumankin kesän jälkeen saapuu aina syys, jolloin villasukille on kaikilla tarvetta. Jaloille lämmikkeeksi voisikin jo kesän kuluessa tehdä vaikka Eeva Savirannan Cyanobacteria-sukat tai Sirkku Siiskosen Mutkia matkassa -sukat. Jämälangoille annetaan puolestaan kyytiä Suvi Heikkilän Raita-sukissa.

Ulla 02/09 - Ohjeet

Taija Elo:
Rusketusraidat

Iida Glumoff:
Viimeinen

Anne H:
Saniaispolku

Niina Hakkarainen:
Herne

Suvi Heikkilä:
Raita

Suvi Heikkilä:
Vanilja

Satu Lehti:
Ulpukka-huivi

Laura Lehtinen:
Vapaamatkustajan kantosuojus - poncho kantoliinailijalle

Nuoska:
Jääkukka

Kristel Nyberg:
Aatos

Kristel Nyberg:
Adalmiina

Kristel Nyberg:
Vaapukka

Hanna Puttaa-Vuoriluoto:
Päinvastoin

Seija Puusaari:
Pellavapolku

Satu Ruokamo:
Solina

Eeva Saviranta:
Cyanobacteria

Sirkku Siiskonen:
Mutkia matkassa

Sirkku Siiskonen:
Rinsessa

Taina:
Kummituskukkia

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.