Ulla 01/15

Ohjeet

Puseroita

Siisti, rento ja yksinkertainen. Sellainen on Meiju K-P:n Linia. Velikullat ilahtuvat Kristel Nybergin uusimmasta luomuksesta. Nelijalkaisetkin voivat tarvita lämmikettä. Oodin villapaita on Tanda Tuovisen ohje pienille mäyräkoirille.

Sukkia, käsineitä, pipoja

Johanna Halosen Saniaissukat piristävät pitsin ystäviä. Reeta Huhtala on suunnitellut onteloneulepipon kaikille Hifistelijöille. Eeva Savirannan Palvelma-kämmekkäät sopivat etenkin tietotekniikan työmyyrille. Inka Vilénin Väkä-lapasia koristaa yksinkertainen kirjoneulemalli. Mari Morkon ohje on Namia aivonystyröille. Vieläkö on jäljellä lapasohjeita? Kaissit on, Outi Nousiaisen käsialaa.

Huiveja

Christa Beckerin Tunturihuivi-sarja on edennyt jo kolmanteen osaan. Nyt vuorossa on upea Saana. Yksinkertaisemman tyylin ystävä voi valita Johanna Halosen Fannyn. Eeva Savirannan Raide on helppo ja nopea viiman vastustaja. Tämän talven lumia voi muistella neulomalla Reeta Huhtalan kaulurin.

Lasten asusteita

Pieniä korvia lämmittävät Pia Tuonosen Korvikas sekä Niina Risulaisen Sipi. Christa Beckerin Pisara-settiin kuuluu pipon lisäksi myös kauluri. Emma Karvonen on suunnitellut kaikkein pienimmille Villaviidakon vaippahousut.

Ulla 01/15 - Ohjeet

Christa Becker:
Saana

Christa Becker:
Pisara

Johanna Halonen:
Saniaissukat

Johanna Halonen:
Fanny

Reeta Huhtala:
Tämän talven lumia

Reeta Huhtala:
Hifistelijä

Emma Karvonen:
Villaviidakon vaippahousut

Meiju K-P:
Linia

Mari Morko:
Nami

Outi Nousiainen:
Kaissit

Kristel Nyberg:
Velikulta

Niina Risulainen:
Sipi

Eeva Saviranta:
Raide

Eeva Saviranta:
Palvelma

Pia Tuononen:
Korvikas

Tanda Tuovinen:
Oodin villapaita

Inka Vilén:
Väkä

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.