ETUSIVULLE - OHJEET - ARTIKKELIT - NEUVOT - KYSY ULLALTA - ULLAKKO - INFO - BLOGI
 

 

Syksy on lämpimien neuleiden aikaa

 

Tervetuloa jälleen lukemaan tämän vuoden viimeistä Ullaa!

Paljon on ehtinyt tapahtua edellisen Ullan julkaisemisen jälkeen ja siksi olemme taas hieman myöhässä. Toivottavasti tämä numero on odotuksen arvoinen!

Mitä Ullalle kuuluu?

Monien matkassa olleiden mutkien jälkeen Ulla päätti muuttaa ja loppukesän ja alkusyksyn aikana vaihdoimme palveluntarjoajalta toiselle. Palveluntarjoajan vaihdon myötä meillä on käytössämme enemmän palvelintilaa ja enemmän vapautta kehittää Ullan sivuja. Saimme myös uusia sähköpostiosoitteita, esim. Ullaan tulevat ohjeet voi nyt lähettää osoitteeseen ohjeet@ullaneule.net. Vanha tuttu osoite ulla@ullaneule.net toimii myös edelleen.

Tässä numerossa tarjoamme paljon lämpimiä neuleita. Olemme saaneet todella hauskoja ohjeita uusilta suunnittelijoita, kiitos oikein paljon heille! Anne Mäki-Puhtila suunnitteli hurmaavan Helmi-myssyn, Marja Venäläinen paljon hauskoja lapasia, mm. talven pakkaseen sopivat huovutetut hahtuvalapaset, Tuulia Salmela lähetti perinteikkäuden kirjoneulelapasten ohjeen ja DistantKnitter taas hauskoja pipo-, sukka- ja säärystinohjeita. Kannattaa tutustua!

Kiitos myös Ullan vanhoille tutuille avustajille, oli taas antoisaa tehdä yhteistyötä kanssanne! Voisin mainita vanhoista tutuista kaksi, vaikkakin jokainen heistä on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen: Kristelin Punahilkka-poncho voitti jäsenten kansikuvaneuleäänestyksen ja koristaa tämän Ullan kantta. Ninni taas laajentaa yhteistyökuvioita ja toteutti Lady of the Night -toppinsa yhdessä lankakauppa Vihreän Vyyhdin kanssa.

Loppuvuoden suunnitelmia

Ullablog

Toivottavasti jo syksyn aikana pääsemme avaamaan Ullan oman blogin, jossa voimme kertoilla ajankohtaisista asioista ja Ullan kuulumisista. Pysykää kanavalla!

Jouluekstra

Suunnittelemme pientä jouluekstraa Ullan jäsenten ja lukijoiden iloksi, mutta tarvitsemme jälleen sinun apuasi. Onko sinulla joululahjaideoita? Lähetä ne meille marraskuun puoleenväliin mennessä tai mahdollisimman pian!

Jouluekstra ei ole kokonainen uusi numero, vaan sen on tarkoitus sisältää muutamia mukavia jouluisia juttuja ja nopeasti toteutettavia neuleita.

Seuraava varsinainen Ulla ilmestyy vuoden 2006 alussa ja tietenkin kaipaamme keväisiä ohjeita, artikkeleita ja neuvoja myös seuraavaa Ullaa varten. Lopeta siis pöytälaatikkoon neulominen ja ota rohkeasti meihin yhteyttä! Kukapa tietää, vaikka sinun ohjeesi olisi seuraavan Ullan suuri suosikki?

 

Teksti:
Marjut Katajala

Lisää Marjutista

-

Artikkelit

Sinkkuneulojatar -
The Edge of Reason

Jussi Katajala:
Vaimoni on kirvesmurh... neulebloggaaja

Terde:
Köyhät lapsiperheet

Ninni:
Leena-Maija Raitila arvostaa laatua ja perinteitä

Sanna Suvanto: Himoshoppaajan ei-niin-salainen vinkkilista

 

Aineiston © sen tuottajalla. Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.

Lisää tietoa Kysy Ullalta -sivulla.