Ulla

On kesä-Ullan aika

 

Teksti:
Marjut Katajala

Lisää Marjutista

-

Artikkelit

Ulla testaa: bambulangat

Jussi Katajala:
Maailma neulojan kissan silmin

Katja Kvintus:
No nyt ne on valloittaneet deittipalstatkin

Katja Kvintus:
Ullan parhaat -äänestyksen tulokset

Kristel Nyberg:
Neuleen leikkaaminen

Puputsi:
Lankakauppasuunnistuksen jatkokurssi -
Munchenin lankakauppoja

Tuulia Salmela:
Istutettu hiha ilman saumoja

Aineiston © sen tuottajalla. Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.

Uusi Ulla ilmestyy kesäkuun helteiden keskelle. Tässä numerossa on taas paljon uutta ja kiinnostavaa!

Ulla-lammas

Katsokaapa tarkasti yläpalkkiin. Siellä seikkailee Ulla-lammas, uusi maskottimme.

Ulla-lammas on Neuletiheys-blogin kirjoittajan KirsiÄrrän käsialaa. KirsiÄr esitteli lampaan blogissaan toukokuussa 2005. Se jäi mieleen ja kun totesimme myöhemmin, että Ulla voisi kaivata maskottia, lähestyimme Kirsiä ja hän luovutti lampaan ystävällisesti Ullan käyttöön. Kiitos, Kirsi!

Kansikuvaneule

Muistutukseksi ja inspiraatioksi: tämän numeron kansikuvaneule saa palkinnoksi Hobboksin 50 euron lahjakortin. Hobboks palkitsee myös syksy-Ullan kansikuvan. Lisätietoja löydät Info-sivuilta.

Olemmekin saaneet tähän numeroon paljon hyviä ohjeita ja hienoja kuvia, joista on välillä ollut vaikea valita ohjeeseen vain muutama. Jatketaan samaan malliin!

Ullan parhaat

Katja Kvintus on koostanut tulokset vuoden alussa tehdystä Ullan parhaat -äänestyksen jäsenien vastauksista. Ääniä annettiin yhteensä 31 kuudessa eri kategoriassa ja voittajat erottuivat selkeästi. Otamme myös lähiaikoina yhteyttä kirjapalkintojen voittajiin.

Ullablog puolestaan kyseli kaikkien Ullan lukijoiden mielipiteitä. Kommentteja annettiin 11 ja kooste niistä julkaistaan Ullablogissa. Ullan jäsenyys on arvottu kaikkien vastanneiden kesken ja voittajaan otettu yhteyttä.

Kiitos kaikille

Tätä Ullaa on ollut tekemässä joukko vanhoja tuttuja sekä heidän lisäkseen uusia tuttavuuksia. Kiitos kaikille! Kiitos myös Ullan lukijoille sekä Neuleyhdistys Ullan jäsenille, joita on tällä hetkellä enemmän kuin koskaan.

Syys-Ulla ilmestyy arvion mukaan 7.10.2007 ja sen aineiston deadline on 23.9. Toki aineistoa voi lähettää koska tahansa. Toivotan kaikille inspiraatiota syksy-Ullaa varten, mutta sitä ennen viihtyisiä hetkiä kesä-Ullan parissa!

Marjut Katajala
Ullan päätoimittaja