Ulla

No nyt ne ovat valloittaneet deittipalstatkin

 

Teksti:
Katja Kvintus

Lisää Katjasta

-

Artikkelit

Ulla testaa: bambulangat

Marjut Katajala:
On kesä-Ullan aika

Jussi Katajala:
Maailma neulojan kissan silmin

Katja Kvintus:
Ullan parhaat -äänestyksen tulokset

Kristel Nyberg:
Neuleen leikkaaminen

Puputsi:
Lankakauppasuunnistuksen jatkokurssi -
Munchenin lankakauppoja

Tuulia Salmela:
Istutettu hiha ilman saumoja

Aineiston © sen tuottajalla. Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.

Sinkkuneulojalle sulhanen

Ei riitä, että neulebloggaajat ovat valloittaneet blogimaailman ja pitävät hallussaan kävijätilastojen kärkisijoja. Nyt ahkerat käsityönaiset ovat valloittaneet deittipalstat vetävillä ilmoituksillaan, joiden hienovaraisista vihjeistä voi päätellä, että kyseessä on neulova neiti.

Nettideittailu sopii neulojille enemmän kuin hyvin. Chateissa ja pikaviestipalveluissa toisen vastausta odotellessa ehtii hyvin neuloa puikollisen tai pari. Jo muutaman viestin perusteella voi tehdä karkeaa seulontaa ja päättää, onko miehestä mahdollisesti seuraksi lankakauppaan tai kannattaako hänen vuokseen raahata käsityökorinsa treffeille kaupungin toiselle laidalle asti. Siksi viattoman kuuloisen ilmoituksen takaa voikin yllättäen paljastua intohimoinen käsityöharrastajasinkku.

Alla näytteeksi muutama eri deittipalstoilta löydetty ilmoitus:

* * *

45-vuotias punatukkainen kasvivärjäri etsii vahvakätistä miestä pitelemään lankavyyhtejä. Sienien tuntemus ja pitkä pinna plussaa.
Nimim. Pietaryrtti

* * *

Hääpuku on jo neulottu, mutta missä viipyy unelmieni mies? Vaaleanpunaisista pörröneuleista ja pitsihuiveista pitävä romantikko etsii sinua, 30-35 –vuotias mies, jolla ei voi olla liikaa palmikkoneuleita.
Nimim. Oma angorakanisi

* * *

Viktoriaanisia pitsishaaleja harrastava larppaajaneito etsii omaa prinssiään. Vaihdan opiskelijasoluni ja hammashoitajaopinnot koska tahansa sukukartanoosi ja sen emännöintiin. Palataan yhdessä vanhoihin hyviin aikoihin!
Nimim. Linnanneito

 * * *

Olen 18-vuotias muodista kiinnostunut tyttö. Olen kyllästynyt deitteihin, jotka eivät erota virkkuukoukkua öljytikusta. Sinä ihqu pipoja virkkaava poika, tule ja pelasta bad hair dayni!
Nimim. Happy hooker

* * * *

Lady domina etsii kuuliaista orjaa huovutettuihin kahleisiin. Villa-allergiset älkööt vaivautuko.
Nimim. Make my day

* * *

Olen 3-kymppinen viiden lapsen yh-äiti ja etsin lapsirakasta miestä pitämään pienet kädet pois lankakoristani. Tavataanko hiekkalaatikolla?
Nimim. Sterilisaatiojonossa

* * *

86-vuotias sirpakka leskirouva kaipaa raavasta miestä seuraksi sauvakävelylle ja kuluttamaan saapassukkia, joita on kertynyt lankakorin pohjalle.
Nimim. Ensimmäiset 80 vuotta ovat vasta harjoittelua.