Ulla 03/12

Ohjeet

Kaulalle

Emma Karvosen Elonkorjuu-huivi on viljaisen syksyinen myös väreiltään. Heidi Alanderin Syysraitoja-huivin raitoihin voit sommitella vaikka mitä värejä! Tiiiun Varpu-huivi on tuubihuivi, jonka voit toteuttaa monenlaisesta langasta ja kiepauttaa kaulallesi.

Jalkaan

Eeva Savirannan suunnittelemissa Holvi-sukissa on yksinkertainen mutta kaunis pitsikuvio. Adelheidin Walk Like an Egyptian -sukissa kiilalisäykset muodostavat pyramidin jalan alle! TiiQ:n Kontio-sukat sopivat nimensä mukaisesti saappaisiinkin. Meija K-P:n suunnittelemat Krysanteemi-sukat ovat pitsiä pullollaan.

Lapsille

Elina Norroksen Harmonia-mekko sopii juhlaan. Mari Virtasen Lillan-tumput sopivat vastasyntyneelle. Iida Glumoffin suunnittelema Murphy-neuletakki sopii niin pojille kuin tytöillekin!

Palmikkoja sinne ja tänne

Johanna Kosken Birgit-paidassa on palmikoita joka puolella. Jutta Juvenius on suunnitellut palmikkoisen Georg-puseron kissoille ja miksei pienille koirillekin! Salma Pohjolan Lumikki-lapasissa on kaunista pitsiä, mutta myös vähän palmikkoa. Mari-Liisa Varilan Pipsa-pipossa palmikko on suuri ja näyttävä.

 

Ulla 03/12 - Ohjeet

Adelheid:
Walk Like an Egyptian

Heidi Alander:
Syysraitoja

Iida Glumoff:
Murphy

Jutta Juvenius:
Georg

Meija K-P:
Krysanteemi

Emma Karvonen:
Elonkorjuu

Johanna Koski:
Birgit

Elina Norros:
Harmonia

Salma Pohjola:
Lumikki

Eeva Saviranta:
Holvi

TiiQ:
Kontio

Tiiiu:
Varpu

Mari-Liisa Varila:
Pipsa

Mari Virtanen:
Lillan

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.