Arska 02/16

Tekijät

Ullan tekijöihin saat yhteyden heidän sähköpostinsa, bloginsa tai Ullan kautta. Jos olet rekisteröitynyt Ravelryyn, voit ottaa yhteyttä myös Ulla Knits -ryhmän kautta.

Lähetä ohjeisiin liittyvät kysymykset osoitteeseen ohjeet @ ullaneule . net

Kirsti Hallamaa

Kirsti Hallamaa on neulonut ja virkannut alakoulusta alkaen. Mieluimmin omia malleja kuin muiden – miksi tehdä muiden malleja, kun ne on jo tehty. Erityisesti kirjoneuletta. Sukkia vasta vanhempana – koulussa tehtiin lapaset, joissa vähän kirjoneuletta. Suunnittelee mieluummin kuin toteuttaa ja kun toteuttaa niin värillistä pitää olla.

Arskan materiaalisuositukset »

Reeta Huhtala

Reeta harrasti innokkaasti käsitöitä kouluiässä, mutta innostui erityisesti neulomisesta vasta hieman myöhemmin käsityöblogien ja neulojien verkkoyhteisön innoittamana. Nyt langat näyttävät pesiytyneen elämään pysyvästi ja Reeta etsii jatkuvasti uusia haasteita neulonnan saralla. Oman blogin perustamista Reeta harkitsee, jos sopiva, ei-allergisoiva blogikissa joskus kotiutuu.

Mattson »

Maija Koskinen

Maijan neulomisharrastus alkoi isoäidin opastuksella jo alle kouluikäisenä. Siitä saakka neulominen ja langat ovat olleet osa Maijan elämää.

Neuleistaan Maija kertoo ooluenajiam -blogissaan.

Arskan urheilujuomapullokassi »

Eeva Turkka

Eeva oppi neulomaan jo pienenä. Neulojana hän useimmiten ensiksi varastoi langan talteen kotiinsa ja vasta sitten suunnittelee käyttötarkoituksen.

Eeva dokumentoi neuleharrastustaan /dev/yarnstash/ -blogissaan ja löytyy Ravelrystä nimimerkillä zeska.

Mallitilkkulammas »

Mari Virtanen

Mari Virtanen asuu Saksassa ja toimii Arskan juttujen puhtaaksikirjoittajana sekä testineulojana. Lisäksi hän luotsaa Arskan faniklubia. Ihailijapostia Arskalle saa lähettää osoitteeseen marichief(ät)gmail.com.

Arskan materiaalisuositukset »

Aloha Joe »

Kaulakkain »

Arska kokkaa »

Arska kuntoilee »

Arskan huussijuliste I »

Arskan huussijuliste II »

Arskan materiaalisuositukset »

Oikolukijat

  • Reeta Huhtala

Latojat

  • Maija Koskinen
  • Eeva Turkka
  • Piia R

Sivupohja

Katariina Köngäs

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.