ETUSIVULLE - OHJEET - ARTIKKELIT - NEUVOT - KYSY ULLALTA - ULLAKKO - INFO - BLOGI
 

 

Aurinkoista neulekesää

 

Oikein aurinkoista ja lämmintä neulekesää!

Toivottavasti kaikki ette ole laiturinnokassa tai muualla kesälaitumilla, vaan ehditte myös viivähtää hetken Ullan parissa ja katsoa, kunka kivoja kesäneuleita olemme tällä kertaa saaneet.

Kiitos (jälleen kerran) kaikille

Jälleen kerran suurkiitos kaikille aineistoa lähettäneille, Ullan jäsenille ja Ullan ystäville. Kiitos! On mukavaa nähdä, että saamme joka numeroon uusia tekijöitä ja uusia, erilaisia ja yllättäviä ideoita ja että osa tekijöistä on ollut mukana Ullan ensimmäisestä numerosta saakka. Mikäs sen mukavampaa! Ilman teitä emme olisi saaneet tätäkään Ullaa tehtyä.

Huomio, bloggaajat!

Me Ullan tekijät olemme huomanneet, että neuleblogeissa on julkaistu valtavan paljon hienoja neuleohjeita. Meillä olisikin ehdotus: miksi et lähettäisi ohjettasi myös Ullaan? Ei haittaa, vaikka ohjeesi olisi ollut blogissasi jo pitkän aikaa sitten, me julkaisisimme sen mielellämme myös Ullassa.

Älä epäröi! Ohjeesi kelpaa meille taatusti. Sanon tämän varmaankin joka kerta ja sanon sen vielä: kaikki ohjeet ovat tervetulleita. Kaikentasoiset, -kokoiset ja -näköiset ihmiset lukevat Ullaa ja haluavat neuloa sukkia, lapasia, huiveja, paitoja, takkeja, ihan mitä tahansa tavallisista epätavallisiin neuleisiin. Vielä emme ole hylänneet yhtään meille lähetettyä neuleohjetta.

Ullablog kaipaa myös ilmiantojasi! Emme hyvästä yrityksestä huolimatta ehdi seurata kaikkia blogeja ja huomata kaikkia Ullan ohjeiden mukaan tehtyjä neuleita ja raportoida niistä, joten jätä Ullablogiin kommentti ja palaamme asiaan. Viimeistään syksyllä Ullablog aktivoituu taas seuraamaan neuleblogimaailman tapahtumia, kunhan arkinen aherrus taas alkaa.

Katsaus syksyyn

Ullan jäsensivut ovat uudistumassa. Näin lomakaudella emme uskalla luvata mitään ihmeempiä, mutta syksyllä ne avautuvat entistä ehompina.

Sillä niin ikävää kuin se onkin, syksy tulee taas - mutta kaikki ei ole niin ikävää, syksyn myötä tulee taas uusi Ulla. Aineistoa voi lähettää meille koska vain, ja tietenkin mieluusti mahdollisimman aikaisin, jotta saamme Ullan koostettua ajoissa. Toki olemme joustavia ja nytkin odotimme paria ohjetta ja lykkäsimme ilmestymistä, koska tiesimme, että neuleet ovat hyviä - ja hyvää kannattaa aina odottaa.

Päätoimittaja, Neuleyhdistys Ullan pj.

Marjut Katajala

 

Teksti:
Marjut Katajala

Lisää Marjutista

~

Artikkelit

Mrs. Esmeralda: Neulehoroskooppi

Jussi Katajala: 10 faktaa neulomisesta

 

Aineiston © sen tuottajalla. Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.

Lisää tietoa Kysy Ullalta -sivulla.