ETUSIVULLE - OHJEET - ARTIKKELIT - NEUVOT - KYSY ULLALTA - ULLAKKO - INFO - BLOGI
 

 

Neulehoroskooppi

 

KAURIS (22.12.-20.1.)

Olet aina valmis kokeilemaan jotain uutta ja haastavaa. Rakastat erikoisia lankoja. Mitä ohuemmat puikot ja haastavampi neuletyö, sitä parempi. Pienet ja nopeat neuletyöt eivät ole sinua varten. Lempineuleesi on haasteellinen pitsihuivi ohuesta merinovillasta.

Lempilankasi: Mahdollisimman ohuet langat, esim. lace-weight merino.

 

VESIMIES (21.1.-19.2.)

Neulemaailman uusimmat tekniset vempaimet kiinnostavat sinua. Sinulta löytyy niin tupsuntekovempain, nyörinukke kuin tietysti kerroslaskuri. Puhumattakaan upeasta silmukkamerkkikokoelmastasi! Rakastat uusia teknisia lankoja ja haluat välttämättä koristaa neuleesi reunan uusimmalla hapsulangalla.

Lempilankasi: Pörrölangat, tikapuulangat ja uutuuslangat.

 

KALAT (20.2.-20.3.)

Olet oikea guru neuleiden ideoinnissa. Sinua ei koskaan vaivaa neule-plääh, vaan päässäsi pyörii jo tuhat ja yksi uutta toteutettavaa neuletta. Viimeisin villityksesi ovat Kool-Aidilla värjätyt langat. Jari Mäellä muistetaan nimesi suurehkojen tilaustesi ansiosta. Rakastat koekeilla uusia väriyhdistelmiä. Sinä ja värjäyskattila olette tästä lähtien erottamattomat. Pitsineule ja sinä ette sovi yhteen.

Lempilankasi: itse Kool-Aidilla värjätyt langat.

 

OINAS (21.3.-20.4.)

Olet lankamaailman kapinallinen. Et ole koskaan neulonut Fifiä, tai jos olet, et käytä sitä, koska vastaantulijalla saattaisi olla samanlainen huivi yllään. Kierrät kaukaa taikajakut ja reikäponchot. Haluat erottua joukosta, siksipä värjäätkin lankasi itse- et toki millään KoolAideilla, vaan itse keräämilläsi kasveilla! Tavoitteesi on jonakin päivänä kehrätä itse kaikki tarvitsemasi langat.

Lempilankasi: itse värjäämäsi langat.

 

HÄRKÄ (21.4.-20.5.)

Olet oikea himoneuloja. Sinua ei saisi millään ylös sohvalta neulomasta. Ärsyynnyt, kun työ ja kotityöt vievät aika neulomiselta. Kuka viitsisi pestä pyykkiä, kun senkin ajan voi käyttää neulomiseen? Blogissasi esitellään joka viikko uusi valmistunut neule.

Lempilankasi: Rowanin langat.

 

KAKSOSET (22.5.-21.6.)

Innostut helposti kaikesta uudesta ja viimeisin villityksesi on virkkaaminen. Puikoiltasi löytyvät ensimmäisenä neulemaailman uusimmat villitykset, kuten ponchot, taikajakut ja bolerot. Blogisi on oikea vinkkien aarreaitta.

Lempilankasi: Uutuuslangat.

 

RAPU (22.6.-23.7.)

Olet aikamoinen kotikissa ja rakastat neuloa perheenjäsenillesi. Myös hyväntekeväisyysneulonta on sydäntäsi lähellä ja neulot Vaaka-tilkkuja ja sukkia lastenvaatekeräyksiin. Rakastat huovutettuja neuleita ja olet jo neulonut BoogaBagit, Sophiet, tossut ja lapaset.

Lempilankasi: 7 veljestä ja hahtuvalanka.

 

LEIJONA (24.7.-23.8.)

Rakastat haasteita, mutta masennut helposti kun neule ei edistykään suunnitelmiesi mukaan ja hylkäät sen herkästi UFOksi ja aloitat uuden mielenkiintoisemman neuleen. Sinulla on useita keskeneräisiä neuleita ja neulot niitä kaikkia yhtaikaa. Kokeilet mielelläsi uusia neulepintoja, mutta pitsineuleet ovat heikkoutesi. Neulot mielelläsi kauniita, mutta et niin käytännöllisiä neuleita. Kuinka monta pitsihuivia ihminen todella tarvitsee? Rakastat luksuslankoja ja sorrut usein ostamaan lankaa, vaikka et sitä tarvitsisikaan. Osallistut lankahamsterikisaan joka vuosi, menestymättä.

Lempilankasi: Aidot luonnonmateriaalit, mahdollisimman kalliit langat.

 

NEITSYT (24.8.-23.9.)

Neulot vain tarpeeseen ja sinulla on puikoilla vain yksi neule kerrallaan. Kauhistelet kanssaneulojiesi pursuilevia lankavarastoja ja mittavia UFO-listoja. Neulot täsmällisesti ja siististi. Virheen löytäessäsi kauhistut ja purat vaikka viikon työn korjataksesi sen. Aloitat joululahjojen neulomisen jo kesäkuussa ja usein paketeista löytyy toinen toistaan taidokkaammin neulottuja, mutta aina niin tarpeellisia villasukkia.

Lempilankasi: Opalin ja Regian moniväriset sukkalangat.

 

VAAKA (23.9.-23.10.)

Neulominen ei ole sinulle suorittamista vaan neulot ja pidät blogiasi omaksi iloksesi. Osallistut innokkasti neuletapaamisiin ja olet aina valmis auttamaan jos jollakin on kysyttävää neuleestaan. Neulot mieluiten puuvillalangasta. Kun toteat jonkin mallin hyväksi, neulot niitä samantien useamman kappaleen. Luultavasti sinulla on meneillään neljäs Fifi. Et voi sietää tekokuituisia lankoja, vaan neulot mieluiten puhtaasta villasta tai puuvillasta.

Lempilankasi: Novita Tennessee ja Mandarin Petit.

 

SKORPIONI (24.10.-22.11.)

Läheisesi ovat huolissaan lanka-addiktiostasi. Riippuvuutesi on niin paha, että piilottelet lankaostoksiasi auton takakontissa, cd-levytelineessä. Kerran ostit Lady Fittnes muroja vain täyttääksesi paketin ostamillasi lankakerillä. Vietät päivät selaten Internetin lankakauppojen tarjouskoreja, jos sattuisit löytämään suosikkilankaasi edullisesti. Useimmiten ostoskorisi kuitenkin täyttyy ihan jostain muusta.

Lempilankasi: Colinetten langat.

 

JOUSIMIES (23.11.-21.12.)

Et voi ymmärtää ihmisiä, jotka väkertävät kuukausitolkulla pitsineuletta tai kirjoneuletta. Ei, kakkosen puikot eivät todellakaan ole sinua varten! Neuleidesi täytyy valmistua nopeasti! Neuleesi kulkee aina mukanasi ja aina tilaisuuden tullen kaivat puikot esiin.

Lempilankasi: Paksut villalangat, hahtuva.

 

 

Neulehoroskoopin laati Mrs. Esmeralda

~

Artikkelit

Marjut Katajala:
Aurinkoista neulekesää

Jussi Katajala:
10 faktaa neulomisesta

 

Aineiston © sen tuottajalla. Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.

Lisää tietoa Kysy Ullalta -sivulla.