« 2010 varapuheenjohtaja esittäytyy | Ullablog | Äänestä sukkasuosikkiasi »

Aineisto-DL:een neljä viikkoa!

Vuoden toisen Ullan aineisto-DL on sunnuntaina 16.5. eli tasan neljän viikon kuluttua. Vielä on siis hyvin aikaa kirjoittaa ohjeita ja artikkeleita julkaistavaksi kesänumeroon ja ehtiipä tässä vielä neuleitakin toteuttaa, mikäli esimerkiksi tuleva teemamme saa ajatukset laukkaamaan:

Jokaisessa numerossa on ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan lehden teema on

EPÄSYMMETRIA

Neuleita ajateltaessa yleensä puhutaan pystyakselinsa suhteen toistensa peilikuvaksi kelpaavista kappaleista. Mutta entäpä jos ajattelisi neuletta toisin, entä jos neule olisikin epäsymmetrinen?

Epäsymmetrinen neule voi olla vino reunaltaan tai siinä voi olla erilaisia osia. Kappaleiden muodot voivat olla erikoisia, tai neuleessa voi olla jokin yksityiskohta vain toisella puolen. Onko paidan hihojen, lapasten tai sukkien aina oltava kaksoset vai voivatko ne olla toisenlaiset parit?

Millainen on epäsymmetrinen laukku tai kassi? Miten epäsymmetrista pitsihuivia pidetään?

---

Kaikki aineisto sähköpostitse ohjeet@ullaneule.net osoitteeseen. Mahdollisia lisätiedusteluja Ullasta ja Ullaan sopivasta aineistosta voit lähettää myös Ullan päätoimittajalle osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net.

Kommentoi

Takaisin Ullaan