« Onko sisälläsi neulekirja-arvostelija? | Ullablog | 1/09 deadline lähestyy »

Ullalla on uusi puheenjohtaja

Eeva

Päivät alkavat viimein olla valoisia ja Neuleyhdistys Ullan uuden hallituksen on aika vähitellen kurkistella päivänvaloon ja esittäytyä. Olen Eeva Saviranta ja uusi puheenjohtaja. Olen ollut mukana Ullan toiminnassa jo kaksi vuotta tekemässä Ullaa, sitä ennen aiemmin jäsenenä. Muista aatoksistani voi lukea blogistani /dev/yarnstashista.

Neulomaan opin hyvin pienenä. En muista koskaan erityisesti opetelleeni perussilmukoita, erilaisia tekniikoita sen sijaan. Jo ala-asteikäisenä neuloin omat villasukkani ja niitä peruja taitaakin olla edelleen voimakas intohimoni neuloa sukkia. Neulon paljon muutakin, niin paitoja ja pitsiä kuin huiveja ja palmikoitakin. Vastaan ei ole tullut vielä yhtään tekniikkaa, josta vannoisin, että "ei koskaan enää ikinä".

Neulomisen lisäksi harrastan roolipelejä, kirjoja, piirtämistä ja muita kädentaitoja. Näiden lieveilmiöinä syntyy eri harrastukset yhdistäviä asioita kuten pikku-Cthulhu. Kädentaidot eivät kuitenkaan ole ammattini, vaan palkkatyössäni työskentelen tietokoneiden parissa. Kotonani neuleharrastustani seurailevat mies ja kissa. Mies avustaa onneksi valokuvauksessa ja kissa avustaa tarkkailemalla neuletyön laatua välillä hyvinkin läheisesti.

Lähdin mukaan toimintaan, koska Ulla ja ohjeet olivat sitä, mitä halusin tehdä ja tarjota. Monen muunkin mukanaolijan tavoin ensin luin lehteä, sitten tarjosin ohjeen julkaistavaksi, päädyin mukaan hallituksen toimintaan ja nyt puheenjohtajaksi. Haluan pitää huolta siitä, että Ulla on ja pysyy jatkossakin neulojien omana projektina, jota kaikki saavat tulla tekemään (jos tahdotte mukaan toimintaan, lukekaa aiheesta oleva blogipostaus).

Tänä vuonna Ulla jatkaa samaa kuin ennenkin, mutta pyrkien laajentamaan ja parantamaan entisestään. Numeroilla on nyt inspiraatioteemat, joihin liittyen kerätään artikkeleita ja ohjeita, mutta silti kaikki muukin aineisto on tervetullutta.

Kommentoi

Takaisin Ullaan