« Ennakkokatsaus joulun ja uuden vuoden ajan toimintaan | Ullablog | Ulla-tilastoja 2008 »

Haluatko auttaa Ullan teossa?

Monet ovat jo ilmoittautuneet eri kanavia pitkin mukaan auttamaan Ullaa. Kiitos! Vaikka olisitkin jo ilmaissut kiinnostuksesi, tee se nyt uudelleen. Kokoamme kaikki tiedot yhteen paikkaan.

Jos haluat auttaa Ullan teossa, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN ulla @ ullaneule . net ja kerro, mitä osaat tehdä. Ulla kaipaa HTML- (ja CSS-)-osaajia koostamaan numeroita, oikolukijoita tarkistamaan ohjeiden kieliasua, teknisiä editoreja tarkistamaan ohjeiden silmukkamääriä ja muita teknisiä yksityiskohtia, graafikoita suunnittelemaan ulkoasua... Kaikki muutkin ehdotukset ja ideat ovat tervetulleita - voimme tarvita juuri sinua!

Kaikki uudet ja vanhat avustajat ovat tervetulleita Helsingin keskustaan myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan ja aikaan lauantaina 24.1. suunnittelemaan tätä vuotta. Mainitse sähköpostissa, pääsetkö mukaan - jos et, olet silti tervetullut auttamaan.

Huomio!

Ennakkotietona seuraavaa: Ulla 01/09 aineiston deadline on 15.2. Muut deadlinet ja arvioidut ilmestymispäivät tiedotetaan mahdollisimman pian.

Kommentit

Heipähei! Neuleosaamiseni on sitä tavallista ja yleistä, mutta kieliasun tarkistamiseen ilmottautuisin erityisesti - olen äikänope, siis pilkunnuuskija. Ystäväni ja minun yhteinen blogi löytyy www.neuleharput.ajatukseni.net -reittiä. Sieltä voit kurkata, onko meistä apua.

Kommentoi

Takaisin Ullaan