« Haluatko auttaa Ullan teossa? | Ullablog | Ilmestymispäivät ja deadlinet 2009 »

Ulla-tilastoja 2008

Kävijät

Ullan sivustolla oli vuoden aikana noin 695 000 yksittäistä kävijää, mikä tarkoittaa keskimäärin noin 58 000 kävijää kuussa tai 1 900 kävijää päivässä. (Vuonna 2007 kävijöitä oli noin 1 500 päivässä.) Suurimmat piikit ovat julkaisujen aikaan ja selvimmin nähtävissä maalis- ja marraskuussa, kesäkuussa varsinaisen numeron ja heinäkuussa Jämä-Ullan ilmestymisen aikaan oli perinteiseen kesätyyliin hiljaisempaa kuin talvella.

Ohjeet ja artikkelit

Yhteensä Ullan varsinaisissa numeroissa ja jämälankaekstrassa julkaistiin yli 120 ohjetta noin 60 eri suunnittelijalta. Lisäksi joitakin ohjeita julkaistiin vain Neuleyhdistys Ullan jäsenille. Artikkeleita julkaistiin 31.

Suosikit sivulatausten perusteella

01/08: Aquila (kansikuvaneule), Villapöpät, Lumiruusu (Hilja, Ketjusilmukkahuivi, Idealistipipo)
Maalis-toukokuun ajan suosituin ohje oli Lumiruusu, mutta se joutui luovuttamaan paikkansa Aquilalle kesäkuussa. Samaan aikaan myös Villapöpät kirivät ja ohittivat Aquilan elokuussa, mutta jäivät kokonaislatausmäärässä silti toiseksi. Myös muut ohjeet pääsivät satunnaisesti kolmen ladatuimman joukkoon: maaliskuussa toiseksi ladatuin ohje oli Hilja ja huhtikuussa Ketjusilmukkahuivi, joulukuussa taas Idealistipipo pudotti Lumiruusun neljänneksi suosituimmaksi.

02/08: Rovasiras, Tulppaani-kolmiohuivi, Jade (Hyrrä, Ne on vaan sukat)
Heinä-syyskuun ajan järjestys oli selvä: Rovasiras-sukat olivat suosituin, Tulppaani-kolmiohuivi toiseksi suosituin ja Jade kolmanneksi suosituin ohje. Loka-marraskuussa Hyrrä-setti nousi kolmanneksi Jaden tilalle ja joulukuussa kaikki sijoitukset muuttuivat radikaalisti: Hyrrä oli suosituin, Ne on vaan sukat toiseksi suosituin ja Tulppaani-kolmiohuivi kolmanneksi suosituin ohje.

03/08: Rinsessa, Saltkråkan, Melian (Lumikukka)
Marraskuun suosituin ohje Melian tipahti kolmen kärjestä joulukuussa. Marraskuun toiseksi suosituin ohje, Rinsessa-setti, nousi joulukuussa suosituimmaksi ja kolmanneksi suosituin ohje Saltkråkan toiseksi. Melianin sivulatauksia oli kuitenkin sen verran enemmän, että se voitti kokonaismäärässä joulukuun kolmanneksi suosituimman ohjeen, Lumikukan, vielä palmikon mitalla.

Yhdistys

Neuleyhdistys Ullalla menee mukavasti: jäseniä oli vuoden lopussa yli 400.

Kommentoi

Takaisin Ullaan