« Ulla-tilastoja 2008 | Ullablog | Ullan jäsenmaksu 2009 »

Ilmestymispäivät ja deadlinet 2009

Linjauksia

Tähän mennessä aineiston deadlineista on joustettu koostajien harkinnan mukaan. Koska aineistoa saapuu nyt enemmän kuin ennen, olemme tiukentaneet linjaa: kansikuvaneuleen äänestykseen osallistuvat vain ne ohjeet, jotka on lähetetty deadlineen mennessä kuvineen. Deadlinen jälkeen saapuvaa aineistoa julkaistaan toimituksen muiden kiireiden mukaan.

Ilmestymispäivien ja aineiston deadlinen yhteydessä kerromme nyt numeroiden ja ekstran (joka julkaistaan, jos aineistoa saapuu riittävästi) teemat etukäteen. Teemat ovat tarjolla inspiraatioksi ja ideoita varten, eivät rajoituksiksi. Kaikenlainen aineisto on edelleen tervetullutta.

01/09

Vuoden ensimmäisen, kevättalvisen Ullan teema on leikki. Toivomme erityisesti leikkisiä neuleita - leluja tai muuten vain hassunhauskoja töitä. Lapset leikkivät, entä aikuiset?

Aineisto 15.2. mennessä, numero ilmestyy maaliskuun puolessavälissä.

02/09

Ullan kesänumeron teema on pitsineuleet. Toivomme erityisesti pitsineuleita sekä pitsineulelanka- ja kirja-arvosteluja. Mikä on suosikkipitsineulekirjasi tai pitsineulelankasi?

Aineisto 31.5. mennessä, numero ilmestyy juhannuksen jälkeen.

03/09

Syys-/talvi-Ullan teema on kirjoneuleet. Lähetä meille kauneimmat kuviosi, kerro suosikkilankasi ja paljasta parhaimmat tekniikkasi!

Aineisto 6.9. mennessä, numero ilmestyy lokakuun puolessavälissä.

Ekstra - mummojemme neuleet

Ullan ekstran teema on mummojemme neuleet. Onko suvussasi neule, jota on neulottu aina, mutta jonka ohjetta ei ole neulekirjoissa? Lähetä meille äitisi, tätisi tai mummosi perinteisen neuleen ohje - ne lapsuuden tutut sukat tai lapaset!

Aineistoa voi lähettää koko ajan, mutta viimeistään 5.11. mennessä. Ekstra ilmestyy vuoden loppuun mennessä.

01/10

Vuoden 2010 ensimmäisen numeron aineiston deadlineksi on alustavasti suunniteltu 17.1. ja teemaksi neulepaitoja.

Huomaa, että ajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

Kommentoi

Takaisin Ullaan