« Jouluyllätykset | Ullablog | Haluatko auttaa Ullan teossa? »

Ennakkokatsaus joulun ja uuden vuoden ajan toimintaan

Kiitos kaikille lauantaina vuosikokoukseen ja pikkujouluihin osallistuneille!

Kokouksessa hallituksen kokoonpano muuttui hieman ja vastuuhenkilöt vaihtuivat. Siksi esim. jäsentunnuksien käsitteleminen ja muu toiminta on nyt uusiin tehtäviin tutustumisen ja niiden opettelun aikana hidasta. Pyydämme kärsivällisyyttä! Tunnuksia aktivoidaan sitä mukaa, kun ehdimme.

Joulun ja uuden vuoden aikaan lomailemme ja kaikki toiminta hiljenee. Viimeiset jouluyllätysohjeet julkaistaan neljäntenä adventtina eli ensi sunnuntaina, minkä jälkeen vietämme joulua ja palaamme jälleen uutena vuotena.

Vuonna 2009 Ulla ilmestyy tuttuun tapaan kolme kertaa. Tarkemmista aikatauluista ja deadlineista tiedotetaan tammikuussa, kun rivit ovat jälleen järjestyksessä.

Kommentit

Hyvää joulua kaikille Ullan tekijöille!
Kiitos kommentista. Saltkråkanin palmikon ohjeessa on koko ajan neuvottu neulomaan silmukat takareunastaan eli kiertäen. Resorin osalta ohjetta on nyt täsmennetty.
Onko Saltkråkanin ohje puutteellinen? Kuvan perusteella palmikon (ja resorin) oikeat silmukat neulotaan kiertäen, mutta ohjeessa ei mainita normaalista poikkeavaa neulomistapaa.

Kommentoi

Takaisin Ullaan