« Ulla toivottaa hyvää joulua | Ullablog | Ullaa englanniksi? »

Hyvää alkanutta vuotta

Ullan vuosi 2007 alkaa K18-ekstralla, johon kaikki aiheeseen sopivat ohjeet ovat tervetulleita. Kuten tuossa Ullablogin reunassakin lukee, toivomme aineistoa 21.1. mennessä. Jos aineistoa kertyy riittävästi, tavoitteenamme on julkaista K18-ekstra kuumine tunnelmineen tammikuun lopussa, jotta neuleet ennättävät ystävänpäiväksi.

Ullan varsinaisia numeroita ilmestyy tänä vuonna jälleen kolme, niistä ensimmäinen kevään aikana. Tarkemman ajan ilmoitamme myöhemmin, mutta aineistoa voi lähettää meille jo nyt. Muista ilmoittaa viestissäsi, oletko ajatellut aineistoasi K18-ekstraan vai varsinaiseen Ullaan.

Ulla 01/07-numeroa varten kaipaamme kaikenlaisia talvisia ja keväisiä neuleohjeita, artikkeleita ja neuvoja. Magic loop -tekniikan ohjeistusta pyydettiin blogin kommenteissa ja sen saanemme julkaistua, mutta muutkin tekniikkaneuvot ovat erittäin tervetulleita. Samoin otamme mielellämme vastaan kaikenlaisia artikkeleita: asiatekstejä, lanka-arvosteluja, matkakuvauksia, pakinoita... Ihan minkä tahansa ajatteletkin neulojia kiinnostavan.

Myös Ullabongaukset aktivoituvat pikkuhiljaa, kunhan vuosi ja Ullablog pääsee taas käyntiin.

Hyvää alkanutta vuotta 2007!

Kommentit

Blogistani löytyy kuva vastavalmistuneesta cthulhusta :)
Tekaisin taas hyväksi havaitsemallani Suvituuli-myssyn ohjeella pipon lapselle, kuva löytyy blogistani tämän päivän postauksista.
Moi ullalaiset ja kiitos kaikista ihanista ohjeista! Huomasin että teiltä on useampaankin kertaan kyselty ohjeita englanniksi. Onko teillä periaatepäätös pitää Ulla suomenkielisenä vai onko kyse vain resurssipulasta? Itse opiskelen englantia, ja mietin että ei olisi mahdoton ajatus joitakin ohjeita silloin tällöin kääntää - ei koko lehteä, mutta joku herkkupala. Ja asiasta toiseen, saattaisi mulla olla jotain pientä kevätnumeroonkin, pitää katsoa jos saan ohjeen kirjoitettua :)
Minun blogista löytyy kuva rinsessa-piposta, tämän päivän postauksesta.

Takaisin Ullaan