JOULUEKSTRAN ETUSIVULLE - TAKAISIN ULLAAN 03/05
 

 

Ulla toivottaa kaikille lämpöistä joulua!

 

Tervetuloa Ullan jouluekstran pariin! Ajattelimme ilahduttaa sinua muutamalla jouluisella ohjella, koska edellinen Ulla ilmestyi jo jonkin aikaa sitten ja seuraavaan Ullaankin on vielä aikaa. Toivottavasti nautit Ullan jouluekstrasta ja joulun tunnelmasta!

Tämä jouluekstra ei ole kokonainen numero - huomaathan, että neuvot puuttuvat ja että kaikkeen aineistoon pääsee etusivulta. Tarjolla on jouluisia neuleohjeita, joulupipareiden ja chiliglögin ohje, pari kirja-arvostelua vinkiksi neulojan läheisille ja jouluista luettavaa, Jussi Katajalan novelli Laaman syksy. Aineistoa olisi melkein riittänyt kokonaiseksi numeroksi - olin tähän numeroon lähetettyjen ohjeiden määrästä syystäkin ällistynyt. Myös Ullan jäsenille on tulossa pari jouluista ohjetta jäsensivuille.

Erityisesti joulumieltä tuo se, että tähän jouluekstraan ovat lähettäneet ohjeita monet uudet neulojat vanhojen tuttujen lisäksi. Uusia neuleita ovat suunnitelleet Outi Ernvall, Johanna Mäki, Tiina Kovalaine, Hanna Luoto, Tanja Rantanen, Maarit Stranius ja Aurora - kannattaa tutustua heidän ohjeisiinsa, sillä niissä on paljon uusia hauskoja ideoita! Vanhoja tuttavuuksiamme ovat Niina S, Niina Hakkarainen ja Ninni, joiden taattuun osaamiseen voi luottaa.

Ulla vuonna 2006

Mitä kuuluu Ullalle ensi vuoden suunnitelmiin? Ulla jatkaa toimintaansa samaan malliin kuin ennenkin ja ilmestyy kolme kertaa vuonna 2006. Ensimmäinen numero ilmestynee helmikuussa, joten siihen toivomme aineistoa ihan kaikilta, sekä uusilta neulojilta että Ullan vanhoilta tutuilta. Rohkeasti mukaan!

Vuonna 2005 Ulla pääsi toden teolla suuren yleisön tietoisuuteen. Millä meidät mainittiin monissa lehdissä (Pirkka, Kaupunkilehti Vartti jne.), vara-PJ:mme pääsi MTV3:n televisiouutisten haastatteluun Ninnin ansiosta ja ohjeistamme keskusteltiin monella eri keskustelupalstalla ja monessa eri blogissa näkyi Ullan ohjeiden mukaan tehtyjä neuleita. Toivottavasti vuonna 2006 menestys jatkuu samaan tahtiin, sillä kaikki Ullan tekijät ja lukijat ovat sen ansainneet.

Kiitos kaikille ja oikein lämpöistä joulua ja onnellista uutta vuotta!

Haluan kiittää omasta ja Ullan puolesta kaikkia tukijoitamme. Erityisen Iso Kiitos aivan jokaiselle Ullan jäsenelle! Juuri sinun tukesi on kullanarvoista.

Kiitos kaikille aineistoa Ullaan lähettäneille! Teidän luovuutenne ja upeiden ideoittenne ansiosta Ullaa on ollut erittäin antoisaa tehdä. Jatketaan samaan malliin ja tehdään ensi vuodesta vieläkin parempi Ulla-vuosi.

Kiitos Ullan hallitukselle: Niinalle, Johanna K:lle, Johanna P:lle ja Susannalle. Teidän kanssanne on ollut mukava viedä Ullaa eteenpäin. Erityiset kiitokset Susannalle tämän jouluekstran koostamisesta.

Lopuksi vielä kiitos kaikille Ullan lukijoille! Kiitos positiivisesta palautteestanne ja siitä, että olette olleet kiinnostuneita meistä ja jaksaneet aina odottaa uutta numeroa. Toivotaan, että pystymme ensi vuonnakin yllättämään teidät iloisesti joka kerta.

Ullan pj ja päätoimittaja Marjut

 

Teksti:
Marjut Katajala

Lisää Marjutista

 

Aineiston © sen tuottajalla. Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.

Lisää tietoa Kysy Ullalta -sivulla.