Ulla 02/18

Suomen verkkoneuleyhdistys ry

Aiemmin Neuleyhdistys Ullana tunnettu, nykyinen Suomen verkkoneuleyhdistys ry on perustettu tukemaan verkkoneulelehti Ullan julkaisemista ja kattamaan mm. Ullan webbihotellista koituvia kustannuksia, yhdistyksen kuluja ja jäsentoiminnan kuluja. Yhdistyksen ei ole tarkoitus tuottaa voittoa.

Suomen verkkoneuleyhdistyksen jäsenenä pääset lukemaan Ulla-lehden ennen sen virallista ilmestymistä ja äänestämään kansikuvaa. Myös muutamat kaupat antavat alennusta yhdistyksen jäsenille. Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka liityn?

Lähetä tietosi liittymislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jasenet @ ullaneule . net. Pyrimme palaamaan asiaan mahdollisimman pian!

Mistä saan tietoa toiminnasta?

Tietoa toiminnasta saat näiltä sivuilta. Ajankohtaisista asioista Suomen verkkoneuleyhdistys ry tiedottaa Ullablogissa ja jäsensivuilla.

Mitä etuja saan jäsenenä?

Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenenä voit mm. osallistua Ullan kansikuvaneuleen äänestykseen eli pääset näkemään uusimman Ullan jo sen koostovaiheessa ennen julkaisua. Myös muutamat kaupat antavat yhdistyksen jäsenille alennusta.

Missä jäsensivut ovat?

Jäsensivut ovat osoitteessa http://www.ullaneule.net/jasenet/

Olen saanut käyttäjätunnuksen ja salasanan jäsensivuille. Miksi ne eivät toimi?

Ota yhteyttä osoitteeseen jasenet @ ullaneule . net niin selvitämme asian.

Saat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi jäsenmaksulaskussa. Yhdistyksen jäsenvastaava aktivoi tunnukset sen jälkeen, kun jäsenmaksu näkyy yhdistyksen tilillä.

Yhteystietoni ovat muuttuneet, mitä teen?

Ilmoita muuttuneet yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen jasenet @ ullaneule . net. Muista mainita sekä vanhat että uudet tietosi!