Ulla 03/11

Seuraavassa numerossa

Ulla on neuleharrastajien toisille neuleharrastajille tekemä verkkoneulelehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Ulla ottaa vastaan kaikenlaista neuleaiheista aineistoa. Neuleohjeet, artikkelit, pakinat, reportaasit, matkakertomukset, tekniikkaohjeet, sarjakuvat, valokuvakertomukset ym. ovat tervetulleita. Voit lähettää Ullaan aineistoa, johon sinulla on tekijänoikeudet tai jonka julkaisuun olet saanut luvan.

Sinun ei tarvitse olla Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsen voidaksesi lähettää aineistoa Ullaan.

Lue lisää aineiston toimittamisesta Ullaan infosivultamme.

Jokaisessa numerossa on lisäksi myös ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan numeron teema on

VALO

Vuoden pimeimmän ajan saapuessa Ulla heittää lukijoilleen todellisen haasteen ja pyytää kaikkia inspiroitumaan valosta. Jos kaamos masentaa, piristä itseäsi ajattelemalla keväällä lisääntyvää auringonvaloa, hohtavia hankia tai keskikesän yöttömiä öitä. Tarkkaille talvista taivasta ja inspiroidu revontulista tai kirkkaista tähdistä. Neulotko iltahämärissä ennemmin valkeita palmikoita, vai sittenkin tummaa pitsiä? Lisäätkö työhösi kenties pimeässä hohtavia helmiä? Valoa voi lähestyä myös muilta kannoilta ja suunnitella esimerkiksi työn, joka valmistuu lähes valon nopeudella.

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.