Ulla 02/12

Seuraavassa numerossa

Ulla on neuleharrastajien toisille neuleharrastajille tekemä verkkoneulelehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Ulla ottaa vastaan kaikenlaista neuleaiheista aineistoa. Neuleohjeet, artikkelit, pakinat, reportaasit, matkakertomukset, tekniikkaohjeet, sarjakuvat, valokuvakertomukset ym. ovat tervetulleita. Voit lähettää Ullaan aineistoa, johon sinulla on tekijänoikeudet tai jonka julkaisuun olet saanut luvan.

Sinun ei tarvitse olla Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsen voidaksesi lähettää aineistoa Ullaan.

Lue lisää aineiston toimittamisesta Ullaan infosivultamme.

Jokaisessa numerossa on lisäksi myös ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan numeron teema on

KAAMOS

Kaipaatko yöttömän yön keskellä pimeään? Vai pelkäätkö jo tulevaa syksyn pimeyttä? Kaamokseen voi suhtautua monella tapaa ja se voi myös toimia inspiraationa neuleiden suunnitteluun. Kenties torjut kaamoksesta aiheutuvaa väsymystä kirkkaankeltaisilla sukilla tai ripauksella glitteriä?

Mystistä kaamostunnelmaa taas voi ilmentää tummasävyisissä neuleissa, olivat ne sitten asusteita tai isompia vaatekappaleita. Ulla heittää sinulle haasteen: älä vaivu kaamosmasennukseen vaan tee siitä oma inspiraationlähteesi!

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.