Ulla 02/10

Seuraavassa numerossa

Ulla on neuleharrastajien toisille neuleharrastajille tekemä verkkoneulelehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Ulla ottaa vastaan kaikenlaista neuleaiheista aineistoa. Neuleohjeet, artikkelit, pakinat, reportaasit, matkakertomukset, tekniikkaohjeet, sarjakuvat, valokuvakertomukset ym. ovat tervetulleita. Voit lähettää Ullaan aineistoa, johon sinulla on tekijänoikeudet tai jonka julkaisuun olet saanut luvan.

Sinun ei tarvitse olla Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsen voidaksesi lähettää aineistoa Ullaan.

Lue lisää aineiston toimittamisesta Ullaan infosivultamme.

Jokaisessa numerossa on lisäksi myös ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan lehden teema on

TAIDE

Miten lempitaideteoksesi voisi inspiroida neuleen suunnittelussa? Van Goghin auringonkukat neuleen kuviona vai Mona Lisa pitsimallina? Monetin vai Manetin värit? Mozartin sonaatin inspiroima huivi?

Useimmille meistä neuleet ovat käyttövaatteita, käyttöesineitä. Mutta entäpä jos ajattelisikin lankaa kuvanveistomateriaalina? Tai voisiko neuloen maalata tauluja ja graffiteja? Harrastatko vapaavirkkausta?

Otamme seuraavan numeron artikkelia varten vastaan myös kuvia erilaisista lankataideteoksista sekä kehrätystä taidelangasta.

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.