Ulla 01/11

Seuraavassa numerossa

Ulla on neuleharrastajien toisille neuleharrastajille tekemä verkkoneulelehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Ulla ottaa vastaan kaikenlaista neuleaiheista aineistoa. Neuleohjeet, artikkelit, pakinat, reportaasit, matkakertomukset, tekniikkaohjeet, sarjakuvat, valokuvakertomukset ym. ovat tervetulleita. Voit lähettää Ullaan aineistoa, johon sinulla on tekijänoikeudet tai jonka julkaisuun olet saanut luvan.

Sinun ei tarvitse olla Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsen voidaksesi lähettää aineistoa Ullaan.

Lue lisää aineiston toimittamisesta Ullaan infosivultamme.

Jokaisessa numerossa on lisäksi myös ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan numeron teema on

VÄRIT

Seuraava Ulla sukeltaa värisammioihin. Toimiiko yhdistelmänä mielestäsi paremmin perisuomalainen sininen ja valkoinen vai ehkä violetti ja kulta? Haluatko neuleesi yksivärisinä vai kenties kaikissa sateenkaaren sävyissä? Liukuväri vai pätkävärjätty, raidallinen vai kirjoneule? Neuloa ja sen jälkeen värjätä vai värjätä ensin lanka ja neuloa vasta sitten?

Miten tehdä omia värisekoituksia valmiista langoista? Entä miten yhdistellä eri materiaalia olevia samanvärisiä lankoja? Miten väri määrittelee malllisuunnittelua?

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.