« Ulla 02/12 on julkaistu! | Ullablog | Jäsenetu »

Ullan aineisto-dl lähestyy!

Tämän vuoden kolmannen ja viimeisen Ullan aineisto-DL on sunnuntaina 7.10. eli viikon kuluttua. Vielä on hetki aikaa neuloa ja kirjoittaa ohjeita ja artikkeleita julkaistavaksi syysnumeroon.

Jokaisessa numerossa on ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraava teemamme on

KAAMOS

Kaipaatko yöttömän yön keskellä pimeään? Vai pelkäätkö jo tulevaa syksyn pimeyttä? Kaamokseen voi suhtautua monella tapaa ja se voi myös toimia inspiraationa neuleiden suunnitteluun. Kenties torjut kaamoksesta aiheutuvaa väsymystä kirkkaankeltaisilla sukilla tai ripauksella glitteriä?

Mystistä kaamostunnelmaa taas voi ilmentää tummasävyisissä neuleissa, olivat ne sitten asusteita tai isompia vaatekappaleita. Ulla heittää sinulle haasteen: älä vaivu kaamosmasennukseen vaan tee siitä oma inspiraationlähteesi!

---

Muistathan ohjeita kirjoittaessasi käyttää Ullan neuleohjepohjaa. Tarkista myös ohjeenkirjoitusohje sekä checklist. Näitä ohjeita noudattamalla nopeutat ja helpotat koostajien työtä, kiitos!

Kaikki aineisto sähköpostitse ohjeet@ullaneule.net -osoitteeseen. Mahdollisia lisätiedusteluja Ullasta ja Ullaan sopivasta aineistosta voit lähettää myös Ullan päätoimittajalle osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net.

Kommentoi

Takaisin Ullaan