« Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenmaksu 2012 | Ullablog | Aineisto-DL:t vuonna 2012 »

Vuoden ensimmäisen Ullan aineisto-DL lähestyy

Vuoden ensimmäisen Ullan aineisto-DL on sunnuntaina 29.1. eli n. 2,5 viikon kuluttua. Ehdit siis vielä hyvin kirjoittaa ohjeita ja artikkeleita julkaistavaksemme ja mikset neuleitakin toteuttaa.

Jokaisessa numerossa on ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan lehden teema on

VALO

Vuoden pimeimmän ajan saapuessa Ulla heittää lukijoilleen todellisen haasteen ja pyytää kaikkia inspiroitumaan valosta. Jos kaamos masentaa, piristä itseäsi ajattelemalla keväällä lisääntyvää auringonvaloa, hohtavia hankia tai keskikesän yöttömiä öitä. Tarkkaille talvista taivasta ja inspiroidu revontulista tai kirkkaista tähdistä.

Neulotko iltahämärissä ennemmin valkeita palmikoita, vai sittenkin tummaa pitsiä? Lisäätkö työhösi kenties pimeässä hohtavia helmiä? Valoa voi lähestyä myös muilta kannoilta ja suunnitella esimerkiksi työn, joka valmistuu lähes valon nopeudella.

---

Muistathan ohjeita kirjoittaessasi käyttää Ullan neuleohjepohjaa. Tarkista myös ohjeenkirjoitusohje sekä checklist. Näitä ohjeita noudattamalla nopeutat ja helpotat koostajien työtä, kiitos!

Kaikki aineisto sähköpostitse ohjeet@ullaneule.net -osoitteeseen. Mahdollisia lisätiedusteluja Ullasta ja Ullaan sopivasta aineistosta voit lähettää myös Ullan päätoimittajalle osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net.

Kommentoi

Takaisin Ullaan