« Ekstra! Ekstra! | Ullablog | Ullan 3/11 kansikuvaäänestys on alkanut! »

Ulla 03/11:n aineisto-DL lähestyy!

Vuoden viimeisen Ullan aineisto-DL on sunnuntaina 18.9. eli vajaan 3 viikon kuluttua. Vielä on mukavasti aikaa neuloa ja kirjoittaa ohjeita ja artikkeleita julkaistavaksi syysnumeroon.

Jokaisessa numerossa on ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraava teemamme on

OTA KANTAA

Seuraava Ulla sukeltaa mielipiteiden esittämiseen. Voiko neuloen ilmaista poliittista väriä? Sateenkaaripaita vai punk? Mistä on pienet ekoneuleet tehty? Ydinvoima: puolesta vai vastaan?

Yhdistä tuttuja symboleja neuleisiin tai neulo vaikka mottosi. Kaipaamme niin kantaaottavia tiskirättiohjeita kuin julistavia asusteitakin.

---

Muistathan ohjeita kirjoittaessasi käyttää Ullan neuleohjepohjaa. Tarkista myös ohjeenkirjoitusohje sekä checklist. Näitä ohjeita noudattamalla nopeutat ja helpotat koostajien työtä, kiitos!

Kaikki aineisto sähköpostitse ohjeet@ullaneule.net -osoitteeseen. Mahdollisia lisätiedusteluja Ullasta ja Ullaan sopivasta aineistosta voit lähettää myös Ullan päätoimittajalle osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net.

Kommentoi

Takaisin Ullaan