« Kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen | Ullablog | Ullan 02/11 kansikuvaäänestys on alkanut! »

Ulla 02/11:n aineisto-DL lähestyy!

Vuoden toisen Ullan aineisto-DL on sunnuntaina 15.5. eli 2 viikon kuluttua. Vielä on siis aikaa kirjoittaa ohjeita ja artikkeleita julkaistavaksi kevät-/kesänumeroon ja ehtiipä tässä vielä ainakin pienempiä neuleitakin toteuttaa.

Jokaisessa numerossa on ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan lehden teema on

VÄRIT

Ulla sukeltaa värisammioihin. Toimiiko yhdistelmänä mielestäsi paremmin perisuomalainen sininen ja valkoinen vai ehkä violetti ja kulta? Haluatko neuleesi yksivärisinä vai kenties kaikissa sateenkaaren sävyissä? Liukuväri vai pätkävärjätty, raidallinen vai kirjoneule? Neuloa ja sen jälkeen värjätä vai värjätä ensin lanka ja neuloa vasta sitten?

Miten tehdä omia värisekoituksia valmiista langoista? Entä miten yhdistellä eri materiaalia olevia samanvärisiä lankoja? Miten väri määrittelee malllisuunnittelua?

---

Muistathan ohjeita kirjoittaessasi käyttää Ullan neuleohjepohjaa. Tarkista myös ohjeenkirjoitusohje sekä checklist. Näitä ohjeita noudattamalla nopeutat ja helpotat koostajien työtä, kiitos!

Kaikki aineisto sähköpostitse ohjeet@ullaneule.net -osoitteeseen. Mahdollisia lisätiedusteluja Ullasta ja Ullaan sopivasta aineistosta voit lähettää myös Ullan päätoimittajalle osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net.

Kommentoi

Takaisin Ullaan