« Ulla 02/08 | Ullablog | Ullakuva 3: Ulla kesälomalla »

Ulla kiittää

Olemme aivan ällikällä lyötyjä! Näyttää siltä, että uusimman Ullan pääkirjoitus on luettu hyvin, koska joka puolelta satelee kiitoksia ja ylistystä enemmän kuin mitä osasimme arvata tai odottaa. Emme valitettavasti pysty listaamaan kaikkia kiittäjiä erikseen tässä tai ehdi käydä kiittämässä kaikkia henkilökohtaisesti, koska teitä on niin runsaasti, joten Ullan tekijöiden puolesta esitämme täällä nöyrimmät kiitokset kiitoksista.

Viestejä on ollut ilahduttavaa lukea ja niistä on saanut valtavasti energiaa ja innostusta Ullan tekoon. Viestit ovat olleet innostuneita, lämpimiä, samalla myöskin analyyttisia ja rohkaisevia, ylitsepursuvan ihania, kaikenkaikkiaan koskettavia. Tästä on hyvä jatkaa syksy-/talvi-Ullan pariin.

Kommentit

Aina välillä tulee kyselyitä, että uskaltaako sinne neuletapaamisiin tulla ja mitä siellä oikein tehdään. Olisiko ideaa koostaa juttu(sarja) Ullaan eri paikkakuntien neuletapaamisista. Voisi uusienkin olla helpompi tulla paikan päälle ja meistä muista olisi varmasti hauska lukea eri paikkakuntien tapaamisista, erityispiirteitä kun varmasti löytyy. Jokainen porukka voisi varmasti koostaa itse itsestään mieleisen jutun?
Kiitos Ullasta! olen saanut kovan huivineulomis kuumeen ja ravelryyn lisänyt jonoon, vaikka mitä ihania ohjeita :-)
Kiitos ihanista lukuhetkistä! Ullaa on aina niin kiva katsella, selailla uusia ohjeita ja mietiskellä minkä voisi jatkossa ottaa omillekin puikoilleen :)
Minultakin kauniit kiitokset! Jälleen kerran aivan ihana Ulla :)
Minä tahdon kiittää erityisesti Anttilan Ne on vaan sukat- mallista. Neulojalle, joka ei ole vielä vääntänyt palmikkoa eikä muutakaan vaikeampaa sukkaa, tuo on oiva kimmoke aloittaa askartelu sukkien salattuun maailmaan..!!

Kommentoi

Takaisin Ullaan