« Hyvää Ullan päivää! | Ullablog | Ulla kiittää »

Ulla 02/08

Ulla 02/08 on viimein ilmestynyt.

PS. Olethan huomannut Secretwoolin Ulla-tarjouksen?

Kommentit

Olen aivan pyörryksissä uusista ihanista ohjeista! Koiranputkisukkiin minulla olisi ihana lanka, luulen, että se pääsee siis puikoille ensimmäisenä. Lasten neuleet ovat hurmaavia tässä numerossa, olisipa omia lapsia, joille noita voisi pukea. Kiitos!
Kiitoksia ihanista ohjeista, ainakin sukkia pitää tehdä ja ehkä myös Jade-huppari!
Upea Ulla! Paljon kiitoksia suomenkielisestä ja taidokkaasti toteutetusta neulelehdestä!
Kiitos ihanasta Ullasta! :)
Kiitos taas mahtavasta Ullasta ! Ihania sukkaohjeita ja houkutteleva Jade hupparin ohje. Kokonaisuutena mahtava julkaisu.
Mahtavaa, kiitos taas kaikille Ullan tekijöille!!!
Heips! Upeaa työtä taaskin! Se laamajuttu sai meitsin nauramaan ja ne ulkomaiset lankakaupat...Aaahhhhh! Meinasin seota! Ja se Arska Akryylilammas...Kerta kaikkiaan hulvatonta! Naurua riitti totisesti. Keep up the brilliant work! Merci, danke schön, thank you so much!
Kiitoksia uudesta Ullasta. Ihastelin runsasta tarjontaa jo viikko sitten kun jäsenet pääsivät katsomaan uuden lehden sisältöä ja puikoilla on jo Koiranputki-sukat. Erityisen kiinnostava oli parempien sukkalankojen testi - se tuli kuin suoraan vastauksena kysymykseen jota en ollut ehtinyt esittää :-)
Kiitos vielä tännekin :) ja.. hobbooksin linkki etusivulla ei osu oikeaan.
KIITOS! Yksi ehdottomista suosikkinumeroistani! Ihania sukkia ... mitkäs laittais ensiksi puikoille tulemaan.
Suuri kiitos jälleen, upea numero. Huomasin muuten että in english-osiossa Revontulen molemmat linkit menevät blogiini, eikö ensimmäisen kuuluisi mennä Ullan ohjeeseen?
kiitos! jälleen uusi upea Ulla. Paljon malleja totetutusjonoon (sukkia!jee!) Ja erittäin mielenkiintoiselta näyttää tuo luksussukkalanka artikkeli! Kun vaan pääsisi jo töistä kotiin lukemaan sen huolella läpi. Ja muutakin. Kiitos teille.
Kiitos, kumarrus, hatunnosto ja niiaus Ullan tekijöille. Mä en osais mitään ilman Ullaneuletta, ja parasta on, kun löytää jotain *täydellistä* Ullasta. Niinkuin Jade-huppiksen. Tai Punkedin. Tai. Tai. ... *iso halaus*
Kiitos taas kerran ihanasta ja monipuolisesta Ullasta! Olette kyllä melkoise urakan taas tehneet meidän kanssaneulojien iloksi.
Kiitos mahtavasta Ullasta! Tosi paljon ohjeita, jotka varmasti pääsevät toteutettavksi.
Kiitos mahtavasta kokoelmasta! Minä ainakin odotan uuttaa Ullaa aina vaan kasvavalla innolla! Keep up the good work!!!
Pääkirjoituksen innoittamana minäkin avaan sanaisen arkkuni. Iso kiitos kaikille tekijöille, tämä Ulla herätti melkein jo ahdistusta, hyvässä mielessä tosin! Toteutettavia ohjeita on nimittäin enemmän kuin koskaan. Miten noista kaikista ihanista sukista voi valita mitkä ehtii toteuttaa? Kun niitä muitakin sukkia oli jo to do -listalla. Sepe-nalle ja Käänteinen-pipo listalle ainakin päätyvät, tuo pipo erityisesti on aivan ihana ja tiedän jo kenelle sellaisen teen ja juniori on odottanut Sepen ohjetta siitä hetkestä lähtien kun näki sen valkoisena Villapallon blogissa.
Kiitokset jälleen kerran mahtavasta lehdestä ohjeita lähetteneille ja lehden koostaneille hurjasta urakasta!
Hieno numero taas! Ystävälle-takki ja Rovasiras-sukat houkuttavat juuri nyt erityisesti, Sikuriina-takki täytyy myös pistää muistiin sen varalle kun tyttö kasvaa. Lankatestit ovat myös aina kivoja ja hyödyllisiä. Kitos!
Kiitos uudesta Ullasta! Ohjeista kiinnostavimmat on Aleena-mekko, Käänteinen-pipo, Ne on vaan sukat ja Sananjalka-sukat.
Kiitos, Ulla on upea - aina! Jäin miettimään pääkirjoituksen usuttamana, että miksen itsekään ole enää viime aikoina blogissa ihaillut Ullaa "ääneen" niin paljoa kuin ennen. Yksi syy on jäseneksi liittyminen - nyt ohjeet näkee etukäteen, jolloin ei vielä voi kauheasti kertoa ja silloin julkaisuhetkellä Ulla ei enää tunnu niin uudelta, vaikka ohjeet ja kokonaisuus onkin yhä mielettömän upea. Ja toinen syy oli jo pääkirjoituksessakin mainittu "tottuminen" - Ullasta on tullut vakiintunut osa elämää :) Kiitos sydämestä kuitenkin teille ihanille puurtajille!
Ihanaa naiset, ihanaa! :-)
Kiitoksia, se on uskomattoman hieno! :)
Mää tykkään tästä Ullasta kovasti! Taas.

Takaisin Ullaan