« K18-ekstra esikatselussa | Ullablog | K-18 liitteestä MTV3:n Helmessä »

K-18 ekstra julkaistu

K-18 extra on nyt kaikille avoin. Mutta varoituksen sana: kuten edellisessä blogauksessa kirjoitimme, niin ekstra saattaa sisältää aineistoa joka ei sovellu lapsille ja joka saattaa järkyttää. Mutta jos kaikesta huolimatta haluat siihen tutustua, niin ohjaa itsesi Ullan etusivulle. Löydät K-18 linkin oikeasta laidasta.

Kommentit

Ullan uusi numero ilmestyi juuri ja sen myötä K-18-ekstra siirtyi arkistoon Ullan aikaisempien numeroiden seuraan. Hyviä lukuhetkiä!
Hei! etsin tuossa, että missähän olisi juttuja K-18 extrasta, mutten löytäny sitä mistään. Onkohan sivusto päivitetty ja kyseinen extra poistettu kokonaan sivustolta?
Ekstran runosivu oli aivan riemastuttava. Naurattavat edelleen. Kiitos!
Vautsi - surffailin tuolla maikkarin sivuilla, ja siellähän oli juttua Ullan K-18 lehdestä. UPEA JUTTU! Hyvä Ulla ja kaikki tekijäT!
Siis mitäh, yritän linux-huivia neuloa enkä ymmärrä kummasta päästä kuviota pitäisi aloittaa. Eli kun teet kuviota nurjalla niin aloitanko vasemmasta reunasta mallikaaviota (jolloin silmukka tulee siihen kohtaan kuin mallissakin) vai oikeasta reunasta?
Loistava extra toi k-18, sieltä pääsee yksi neule heti neulottavaksi. Tuttavan miehelle joskus maailmassa lupasin sellaisen janyt saa sen. heh kiitos ihanaa ja mielellään lisää vastaavia ihania juttuja. :))))
Kyllähän tuo K-18 merkki tuolta oikeasta reunasta löytyi, olin vain niin sokea, etten sitä huomannut ;) -Kiitos-
Tiina: et siis näe vanhan numeron oikeassa etureunassa pinkkiä K-18 merkkiä? Sitä klikkaamalla pääsee kyllä k-18 liitteen etusivulle. Uutta pääetusivua (ullaneule.net) ei tullut koska K-18 on vain ekstra eikä uusi Ulla. Oletko koettanut tyhjentää selaimen välimuistia?
Kovasti haluaisin päästä pikkutuhmia ohjeita katselemaan, mutta kun en pääse :( Joka kerta tulee vain tuo vanha numero näkyviin, jopa tuosta linkistä.
Anna, hyvä havainto, pitää korjata!
Kiitos hauskasta liitteestä. Yksi juttu ihmetytti. "Puolukkapäivät" -kuukautiskuppipussukan ohjeen lopussa oli linkki "kuukuppikunta". Se kuitenkin vie kaupalliseen nettikauppaan (kuukuppi.fi). Ilmeisesti tarkoitus oli kuitenkin linkittää epäkaupallinen kuukuppikunta-sivusto (kuukuppikunta.net), jossa kerrotaan kuukautiskupin käytöstä yleisesti.
Jep, Alfan voi pestä koneessa, mutta kuitenkin vain 30 asteessa eikä se käsittääkseni ole superwash-lanka. Mutta, kyllä joku Tove tms. varmaankin antaisi paremman tuloksen. Aina ei voi voittaa jne :-)
Tosi hauska ja piristävä lehti! :D Kiitos tekijöille! Viimeiseen ohjeeseen kommentoisin että Sandnesgarn Alfa on konepesun kestävä lanka, siksi se ei huovu kovin hyvin. Ohjeessa asiaa ihmeteltiin.
Oi, se on ihana! Aivan fantastinen! Tuolta pääsee yksi juttu ihan heti puikoille ;)

Takaisin Ullaan