« Ilmianna neuleesi! | Ullablog | Uusi viikko, uudet bongaukset »

Perjantai 13. päivän bongaukset

Olemmekohan maininneet, että Fifi-huiveja valmistuu koko ajan? Outin Fifissä on kauniita ruskan sävyjä ja Hilin Fifi taas on pehmoista Teddyä. EDIT: myös TuijaM:n Fifi on valmis ja Fifi2 aluillaan.

Samoin Polysemia-kämmekkäitä syntyy tiuhaan tahtiin, tällä kertaa sekä Gehenna että Villapallo ovat saaneet omansa valmiiksi.

Sinhi taas on tehnyt hieman muokatun kaulapannan ja Tinttara kärjestä aloitetut sukat.

Lisäksi Ullablog tiedustelee, onko perjantai 13. päivä todellakin epäonninen neulepäivä vai onko kyseessä vain taikausko: katkeileeko lanka tai löytyykö siitä kummallisia solmuja? Keksikö itseraidoittuva sukkalanka aivan uudenlaisia raitoja? Ovatko silmukkasi putoilleet enemmän kuin normaalisti? Olisiko pitsineuleeseen pitänyt sittenkin laittaa elämänlanka? Eksyitkö ohjeessa väärälle riville uudestaan ja uudestaan? Sotkeentuvatko kirjoneuleesi langat aikaisempaa epämääräisemmäksi mytyksi? Neuloitko vahingossa sormikkaisiisi liian vähän tai paljon sormia tai sukkaasi kaksi kantapäätä - vai aloititko ja lopetitko sukkasi neulomalla kärjen kumpaankin päähän?

Kommentit

Leskenlehtihuiveja alkaa varmaaankin valmistua jo rapakonkin takana, sillä huomasin Knitter's Review-keskustelupalstalla käännöksen Ullan ohjeeseen :)
joo, kyllä kirpasi tänään, kun muutaman viikon vanha uusi läppärini päätti alkaa sammuilla omia aikojaan. mutta onneksi meni vaihtoon eikä huoltoon. sitten helmineuleessani (siis sellaisessa, missä on helmiä, ei varsinaisesti helmineuletta..) oli solmu. olin juuri saanut töin tuskin pujoteltua monta sataa pikku helmeä lankaan, kun kerästä ilmestyikin solmu, helmet tyssäsivät siihen ja lanka oli katkaistava ja kaikki sadat helmet ujuettua uudelleen lankaan...
Olen kipeänä ja taidan purkaa sen mitä olen tautisena saanut aikaan. Yritän aloittaa kärjestä päin miehelle sukat, jos lankaa olisi niin päin enemmän ???
Minulla ainakin tuntuu olevan onnenpäivä (tähän mennessä)- paketti maailmalta oli ilmestynyt postilaatikon päälle!
Kyllä perjantaina sattuu ja tapahtuu: palmikkoneuleessa on virhe ja taas puretaan, eikä ihan vähän. Pannahinen, etten sanoisi. Ei auta kuin purkaa - ja ottaa joku muu mukaan seurusteluneuleeksi ;))
Heh, minulle perjantai 13. päivä on aina ollut vain onnenpäivä. :) Kaikki pyyhkii silloin tosi hyvin - ja eräänä perjantaina 13. päivänä satuin tutustumaan mieheen, joka vei niin mennessään, että muutaman kuukauden päästä seistiin alttarilla. ;) Ja muuten ihan itse neulotussa hääpuvussa! :D Eli kyllä ne neuleetkin sujuvat "epäonnenpäivänä" aivan loistavasti! :)
Tuskin tarvitsee olla edes 13. päivä, varsinkin jos käyttää esim. Nalle lankaa. Eilen löytyi taas solmuja vähintään kaksi joka kerästä (yht. 4 kerää)

Takaisin Ullaan