« Pikkujoulut ja vuosikokous | Ullablog | Perjantai 13. päivän bongaukset »

Ilmianna neuleesi!

Ilmianna neuleesi meille! Ullablog palaa pieneltä tauolta ja kaipaa apuasi ajan tasalle pääsemiseksi, sillä ilman ilmiantoasi Ullablog on yhtä onneton kuin Hiiruskan pariton Haruha-sukka ja sen kohtalotoveri Raitasukka...

Hestian Roosa on bongattu, samoin kissoja ilahduttanut KristiinaS:n toisenlainen Roosa-huivi. Mutta mitkä neuleet puuttuvat vielä? Jätä kommenttia!

Ilmiantoja ja bongauksia -EDIT: Saija on neulonut karamelli-Fifin, Tellu on tehnyt kauniisiin ruususukkiin tiimalasikantapään ja Sia on aloittanut sukkansa kärjestä.

Kommentit

tässä näkyy sekä barbarat että ursus-kämmekkäät (oli muuten aivan loistavan ihana ohje!!!) http://www.snani.vuodatus.net/page/kuvia+valmistuneista+joululahjoista+07
itse olen tehnyt fifi2:n ja silmäpakohihat ja puputsin pussukan ja barbaratossut on juuri puikoilla! :) ja sitten vielä ison kasan kärjestä aloitettuja villasukkia, semmosia ihan tavallisia.. :) kuvia tulee joskus tulevaisuudessa blogiin, ei ole ko. töistä vielä.. ja iso kiitos Ullan olemassaolosta! *voimahali*
hupsis, löysinkin sen fifini tuolta alempaa, ei sattunut silmään kun aiemmin haeskelin... Mutta nyt on hieman sovelletut kärjestä aloitetut sukat näytillä.
yksi fifi2 valmistunut jo jokin aika sitten :) http://kielo.vuodatus.net/blog/241003
Polysemiat löytyy täältä: http://villapallo.blogspot.com/2006/10/neulonut-mink.html
Mulla on polysemiat listaan lisättäväksi. http://nukkapallo.blogspot.com/2006/10/kaksisuuntainen-neulealahiri.html Sinne vaan sankan joukon jatkoksi, näitä on moni kerennyt jo neuloa.
Hippasen sovellettu kaulapanta valmistui =)
http://kadentaidot.blogspot.com/2006/10/ensimmiset-sukkakuusukat.html Kristelin kärjestä neulottavien sukkien ohjeella ;-)

Takaisin Ullaan