JOULUEKSTRAN ETUSIVULLE - TAKAISIN ULLAAN 03/05
 

 

Neuleohjeet

 

Joulusukat

Jouluiset kääntövarsisukat. Joulu vaatii koristeita ja kulkusia, miksei siis niitä olisi myös Tiinan sukissa!

 

Huopatossut

Neulo huopatossut lämmittämään jalkojasi koleina talviaamuina tai –iltoina! Johanna päätyi suunnittelemaan omat huopatossut, kun vanhoista tossuista päivä paistoi läpi ja ne olivat jo sentään kerran parsitut.

Dance of Warm Softness

Ninni tarttui lankaan ja koukkuun, alkoi työstämään langasta "jotakin" joka sitten muodostui"joksikin". Näin syntyi "kähee kotsa", pörröinen lierilätsä, joka sopii kylmään ja pimeään vuodenaikaan lämmittämään. Tässä on helppo ja nopea hattu!

Joulutähti

Aurora oli mummollaan nähnyt virkattuja enkeli- joulukuusen koristeita, ja ajatteli tehdä samanlaisia lumihiutaleita. Niitä voisi kiinnittää kortteihin, ja vastaanottaja voisi ottaa sen irti ja laittaa omaan joulukuuseensa

Santtu-käärme

Maaritin Santtu-käärme (Serpentes santucus) on kiltti, leikkisä ja pehmoinen matelija. Raidoitukseltaan se muistuttaa merikäärmeitä, mutta poikkeuksena muista käärmeistä siinä on tasaisin välein esiintyviä pallukoita. Santtu-käärme ei vaivu talvihorrokseen, vaan se pysyy eloisana läpi vuoden eikä säikähdä pakkasilmaakaan. Santtu on hyvin vähäruokainen, mutta luikertelee mielellään lankakerien joukossa etsimässä makupaloja.

Sanni

Nukenvaatteita on mukava tehdä: ne valmistuvat nopeasti ja niistä on paljon iloa saajalleen. Tämän Baby Born -nukelle neulotun asukokonaisuuden suunnitteluun osallistui myös Tanjan 5-vuotias tytär, joka valitsi asun väriksi vaaleanpunaisen eri sävyt.

Scarlett-huppu

Olet varmaan ihastellut Tuulen viemää elokuvan naisten viehättäviä neulottuja asusteita. Tämä Niina S:n huppu olisi sopinut ihastuttavan Scarlett O'Haran päähän.

Fritidsgarn-pipot

Nyt lapsille ja koko perheelle lämpimät ja hauskat myssyt talveksi. Ne
syntyvät nopeasti. Muuntele Hannan ohjetta vapaasti, älä lue ohjetta
kirjaimellisesti, epäonnistua et voi ja valmis myssy on aina arvoitus! Rohkeasti kokeilemaan!

 

Ohjeet

 

Aineiston © sen tuottajalla. Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.

Lisää tietoa Kysy Ullalta -sivulla.