« Ullan vuoden 2010 ekstra | Ullablog | Ullan 3/10 kansikuvaäänestys on alkanut! »

Ulla 03/10:n aineisto-DL lähestyy!

Vuoden kolmannen Ullan aineisto-DL on sunnuntaina 3.10. eli tasan neljän viikon kuluttua. Vielä on siis aikaa kirjoittaa ohjeita ja artikkeleita julkaistavaksi syys-/talvinumeroon ja ehtiipä tässä vielä neuleitakin toteuttaa.

Jokaisessa numerossa on ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan lehden teema on

TAIDE

Miten lempitaideteoksesi voisi inspiroida neuleen suunnittelussa? Van Goghin auringonkukat neuleen kuviona vai Mona Lisa pitsimallina? Monetin vai Manetin värit? Mozartin sonaatin inspiroima huivi?

Useimmille meistä neuleet ovat käyttövaatteita, käyttöesineitä. Mutta entäpä jos ajattelisikin lankaa kuvanveistomateriaalina? Tai voisiko neuloen maalata tauluja ja graffiteja? Harrastatko vapaavirkkausta?

Otamme seuraavan numeron artikkelia varten vastaan myös kuvia erilaisista lankataideteoksista sekä kehrätystä taidelangasta.

---

Kaikki aineisto sähköpostitse ohjeet@ullaneule.net -osoitteeseen. Mahdollisia lisätiedusteluja Ullasta ja Ullaan sopivasta aineistosta voit lähettää myös Ullan päätoimittajalle osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net.

Kommentoi

Takaisin Ullaan