« Ullan 1/10 kansikuvaäänestys on alkanut | Ullablog | Uusi etu Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenille! »

Ulla 01/10 julkaistu!

Ulla 01/10 on ilmestynyt. Kiitos kaikille ohjeiden ja artikkeleiden tekijöille sekä koostajille!

Kommentit

RiikkaR: Lisäkuva lisätään Usvan ohjesivulle lähipäivinä :) Mielestäni Ullassa pääpainon olisi hyvä säilyä käsin neulottavissa ohjeissa, mutta mukaan mahtuu loistavasti muutama neulekoneohjekin. Et ole ainoa koneneuloja, joka joskus haluaisi valmiita ohjeita etkä myöskään ainoa netissä liikkuva neulekoneilija. Itse neulon myös neulekoneella, kuten ainakin kolme muutakin aktiivista ullalaista. Lisäksi koneneulontakursseilta tiedän kyllä ihmisiä, joille Ulla on tuttu juttu :)
Annatalvikki: Ullan info-sivuilla kuvista mainitaan, että yleiskuvia tarvitaan vähintään yksi, mutta mieluummin useampia sekä lisäksi mieluusti yksityiskohtakuvia. Toki tästä aiheesta voisi vaikka Ullablogiin kirjoitella erikseenkin ja toivoa tulevaisuudessa aiempaa enemmän kuvia. Vaatimaan en haluaisi erityisesti alkaa, jotenkin tuntuu, että vaatia saavat sitten ne tahot, jotka suunnittelijoille palkkioitakin maksavat. Itse haluaisin pitää Ullaan ohjeiden lähettämisessä kynnyksen matalalla, ja sillä tapaa kannustaa uusia aloittelevia neulesuunnittelijoita.
Lähetin äsken ullan toimitukseen hiukan paremman kuvan usva-tunikasta, josko sen vielä voisi vaihtaa. 6-vuotias kuvaaja, mallilla nuhakuume, liikaa pakkasta ulkona jne seliseli. Sellisesta kuulisin mjielelläni näkemyksiä, että kannattaako Ullaan edes rustata neulekoneohjeita? Olenko ainoa koneneuloja, joka haluaisi edes joskus tehdä jotain valmiilla mallilla eikä aina aloittaa mallin muuttamisesta neulekoneelle sopivaksi? Vai eivätkö muut koneneulojat ole netissä?
Meeri: Ääks sori, tarkoitin Manuelaa kuten Annatalvikkikin, en Papyrusta. Sen kuvat ovat esimerkki hyvistä ja tarkoista kuvista.
Kiitos kaikille, hieno numero jälleen kerran!
Kiitos taas Ullan koostamisesta ja ohjeitten tekijöille myös iso kiitos. laurar: mitä tarkoitat "luvattoman epätarkalla" kuvalla? Mielestäni Papyruksen kuvat ovat tarkkoja, joten jos voisit tarkentaa, niin voisin oppia tekemään asiat toisin.
Kiitos taas ihanasta lehdestä! Kuvista minäkin antaisin palautetta, vaikka arvaan että vastaus on sama kuin edellä: kuvia on liian vähän. Manuela näyttää kauniilta, mutta kuva on otettu liian kaukaa eikä palmikko-osuudesta saa mitään selvää. Olisiko mahdollista että vaatisitte vähintään kolme kuvaa per neule, sekä lähikuvia että kuva kokonaisuudesta…
Kiitos kommentistasi! Kuten varmasti tiedät, Ullassa ovat juuri ne kuvat, jotka ohjeiden suunnittelijat meille toimittavat. Kuvien taso noin yleisesti on parantunut huimasti kansikuvaäänestyksen myötä. Ehkä tälläkin kertaa oikea neule voitti äänestyksen? :)
Kiitos taas loistavasta Ullasta. Ihan pakko kuitenkin vähän rutista: muutamat kuvat (mm. Papyruksesta ja Usvasta) ovat luvattoman epätarkkoja.

Kommentoi

Takaisin Ullaan