« Vuosikokous 2009 | Ullablog | Uusi jäsenetu Neuleunelmia-kaupasta ja kiitoksia pienyrittäjille »

Ullalle uusi päätoimittaja

Suvi

Hei!

Lauantainen yhdistyksen vuosikokous ja sitä edeltänyt hallituksen kokous toivat uusia tuulia Ullaan. Osa teistä on varmasti jo ehtinyt lukea Marjutin blogista osan uutisesta. Marjutin tilalle Ullan päätoimittajaksi astun minä, Suvi Heikkilä.

Olen ollut mukana tekemässä Ullaa vuodesta 2007 lähtien. Koostamisessa olen keskittynyt html-sivujen latomiseen ja kuvien käsittelyyn. Omia ohjeitani on Ullassa julkaistu toistaiseksi 8, joista Lumi-huivi pääsi vuoden 2009 ensimmäisen numeron kansikuvaneuleeksi. Ennen omia ohjeita olin jo muutamaa ohjetta koeneulonut, ensimmäisenä numeron 02/07 Kesäheinä, jonka Kristel Nyberg suunnitteli.

Kuluneen vuoden aikana olen ollut myös Ullan hallituksen sihteeri ja vastannut sitä kautta esimerkiksi Ullan jäsenasioista sekä arvosteltavien testilankojen hankinnasta ja jakamisesta toimitukselle.

Mitään mullistavia muutoksia ei Ullaan ole luvassa, perusidea on hyväksi havaittu ja vuosien mittaan hioutunut. Ulla on jatkossakin ilmainen nettineulelehti neulojalta neulojalle ja pyrkimyksenä on tarjota helppo alusta jokaiselle
harrastajalle omien ohjeiden ja neuleaiheisten artikkelien julkaisemiseen.

Samoin numeroita tulee jatkossakin ilmestymään totuttuun tapaan 3 vuodessa ja mahdollinen ekstra. Parhaillaanhan työn alla on tämän vuoden ekstra, joka tulee ilmestymään tämän vuoden aikana.

Olen 25-vuotias rakennustekniikan diplomi-insinööri ja asun Helsingissä yhdessä poikaystäväni kanssa. Käsin neulomisen lisäksi rentoudun vapaa-ajallani hyvän ruoan, liikunnan, musiikin, koneneulonnan ja helmitöiden parissa. Neulomisesta ja välillä muustakin kerron vaihtelevalla aktiivisuudelle blogissani veranon kutimet. Verkossa käytänkin pääasiassa nimimerkkiä verano.

Jatkossa minut tavoittaa Ulla-asioissa sähköpostiosoitteesta paatoimittaja @ ullaneule . net.

Kommentit

Onnea!
Onnittelut ja menestystä uudelle päätoimittajalle!
Tervetulotoivotukset ja onnittelut uudelle päätoimittajalle!

Kommentoi

Takaisin Ullaan