« Ulla 01/09 on ilmestynyt | Ullablog | Kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen »

Jokapaikanhöylä esittäytyy

naama.jpg Olen Laura Lehtinen, Ullan tämän vuotisen hallituksen jokapaikanhöylä. Vastuullani on pitää yhteyttä Ullan yhteistyökumppaneiden kanssa sekä koordinoida yhteistyökuvioita toimivampaan suuntaan. Tähän sisältyy lähinnä jäsenetujen hankkiminen sekä tiedottaminen yhteistyökumppaneille erilaisista mahdollisuuksista. Puuhastelen Ullan parissa myös muuten - suunnittelen mielelläni ohjeita ja yritän olla aktiivisesti kehittämässä Ullan toimintaa. Tosin aktiivisuuteni luultavasti vähenee kesäkuussa, jolloin esikoisemme pitäisi saapua maailmaan.

Ullasta innostuin muutama vuosi sitten. Aluksi koko nettilehti käsitteenä tuntui vieraalta ja oudolta, mutta nyt en osaisi kuvitellakaan maailmaa ilman Ullaa! Tästä innostuneena hain viime vuonna hallituksen jäseneksi ja sama touhu jatkuu tänäkin vuonna. Erityisesti pidän Ullassa siitä ajatuksesta, että harrastelijat tuottavat ohjeita toisille harrastelijoille. Koska jokainen ohjeenkirjoittaja on erilainen, on jokainen numero monipuolinen ja kaikki ohjeet ovat eri tyylisiä. Tästä syystä jokaisesta Ullasta tuntuu löytyvän aina jotain toteutettavaa.

Olen 25 -vuotias ja asustelen Helsingissä neljän kissamme ja aviomieheni kanssa. Pidän pitsin ja erilaisten pintaneuleiden neulomisesta, mutta palmikoihin minulla yleensä palaa hermo aika nopeasti. Neulomisen lisäksi lähellä sydäntäni ovat askartelumassat. Pidän myös virkkaamisesta ja helmitöistä, mutta niiihin olen vasta tutustumassa. Muuten puuhastelujani voikin lukea Puputsin Puuhat -blogistani.

Kommentoi

Takaisin Ullaan