« Ulla myöhästyy edelleen | Ullablog | Ulla lomailee »

Ulla 03/08

Ehdimme! Ulla 03/08 on ilmestynyt jopa viisi minuuttia ennen vuorokauden vaihtumista lauantaiksi!

Kommentit

Voi miten valtavan paljon uusia ihania ohjeita! Kiitos jälleen. Työkiireitä on ollut niin paljon, että vasta nyt ehdin kurkata, mitä Ullaan kuuluu. Saltkråkan-sukat ovat ensimmäisenä neulottavien jonossa, ne ovat todella kauniit.
Tätä onkin odotettu. Upea ulla jälleen. Itse kanssa aluksi kummastelin niitä neulottuja rättejä. Ajattelin että ne on niitä astia pesurättejä, hölmö minä. Nooh päätin uteliaisuuttani tehdä kokeilu version. Isä kun kysyi mitä neulon, hän nauroi. Sitten sanoin hänelle että kokeileppas kuin hyvä on ei tarvii hinkata likaa irti pöydästä niin kauan että sormi tulee läpi rätistä. :D Joudun näitä tekemään lisää, kun isi haluaa niitä mökillekkin viedä. :) Tässä talven aikana monet uuden ullan ohjeet varmasti tulee tehtyä.
Ihana uusi lehti! Monta toteutettavat-listalle menevää työtä, ensimmäisenä Saltkråkan-sukat :). Kiitos!
Kiitos taas kerran mahtavasta lehdestä! Ei voi muuta kuin hämmästellä, kun kerta toisensa jälkeen ilmestyy ihania ohjeita sekä mielenkiintoisia ja hauskoja artikkeleita. Upeaa työtä!
Hieno numero taas, kiitos!
Kiitoksia! Useampikin ohje kolahti ja artikkeleja lukiessa kämmekkään resori eteni. Saako esittää pienen huomautuksen? Tiskirättijutussa (taidan muuten neuloa tiskirätin) sanottiin, että rätin voi pestä astianpesukoneessa. Ainakin meidän koneen ohjeessa erikseen kielletään laittamasta rättiä tai vastaavaa koneeseen. Nähtävästi se voi korista pudotessaan tukkia vedenpoiston. Lisäksi tiskikonehan ei linkoa, joten siellä pesty rätti on kuin - märkä rätti (kokeiltu siis on, kiellosta huolimatta).
Mieletön setti taas! Kiitos kaikille tekijöille! Aapeli sukat on ainakin neulottava :)
Oi ihana lehti taas! :)Monet, monet kiitokset ja halaukset tekijöille, että jaksoitte taas tehdä tällaisen urakan!
Kiitos, jälleen kerran hieno, upea lehti. Kiitos teille jotka koostitte lehden julkaistavaksi, sekä kaikille ohjeensa Ullaan lähettäneille.
Kiitos taas tekijöille ahkeroinnista. Upea lehti taas ilmestynyt.
Onpa ihanan täyteläinen lehti. Ei ihme, että toimituskunta teki ylitöitä- Jälleen kerran upea suoritus!!!
Ooo, upeeta :) Täällä yökyöpeli onkin käynyt aika ajoin töiden lomassa katsomassa, että jokos Ulla olis ilmestynyt :) Kiitos, kiitos.

Kommentoi

Takaisin Ullaan